Et NM eventyr er over
Hallgeir Henriksen
Publisert 21.07.2019 09:08
Oppdatert 21.07.2019 17:23
Et NM eventyr er over
Resultater NM elg 2019 1. Terje Krokum, Nidaros JSK – 149 poeng 2. Magnus Nordhagen, Sørskogbygda JSK- 149 3. Aslak Bakke, Torpa JSK- 149 Foto: Hallgeir Henriksen
Vang JFF har nok en gang levert til gull, en uke med NM Elgskyting har vært en formidabel opplevelse.

​​​​​

Det er bare og ta av seg hatten for gjennomføring av NM Elgskyting, Vang JFF sine medlemmer har nok en gang bevist at frivilligheten er topp profesjonell, og viljen til hundrevis av dugnadstimer er i topp fokus.

Jeg vil gratulere alle med meget godt gjennomført, alle funksjoner under NM uken har vært til det perfekte, tilbakemeldingen fra våre besøkende har vært mange, og meget gode – det er hyggelig når vi får beskjed om at vi leverer til det beste.

Gode superlativer finnes det mange av, men ingen er gode nok til å utrykke den glede som gjenspeiler seg gjennom våre funksjonærer – dere er unike alle sammen!

Vi har igjen fått til en banebrytende og nyskapende gjennomføring, med fokus på at det skal være tilbud og plass til alle. Rekruttstand var et godt eksempel på en ny måte og tenke gjennomføring av Norgesmesterskap på, denne har fått oppmerksomhet over hele Norge.

Noe som også gleder meg og oss er tilbakemeldinger på vårt flotte anlegg, som av flere sies og være det beste i Norge – det motiverer oss til igjen og se fremover mot nye eventyr.

Jeg vil takke alle medlemmer, funksjonærer, utstillere, skyttere, NJFF, besøkende, sponsorer, Vang Almenning ved Magne Svenkerud og leverandører for samarbeidet.  Veldig trivelig også at ordfører Einar Busterud var med oss hele finaledagen, og satte sitt preg på premieutdelingen til Norgesmesterskapet.

Premielister se her:

Så kommer evaluering og oppgjørets time, det blir også spennende. Det er krevende både økonomisk og bemanningsmessig å arrangere et Norgesmesterskap, og slik det nå har blitt er dette økonomisk såpass krevende at det er ikke for alle foreninger og ha mulighet for en gjennomføring med den kvalitet som nå kreves. Det må NJFF ta med seg inn i fremtiden – selv om mye er bra er behovet for ekstern kompetanse og støtte veldig stort inn mot slike store arrangementer.

Et NM er heller ikke uten risiko, muligheten for å gå på en økonomisk smell er absolutt tilstede – og det er ikke noe godt utgangspunkt for frivilligheten. Ikke mange som har muskler eller vilje til å ta den risikoen som ligger og lurer.

Nå er det flere av oss som går ut i sommerferie, og håper på noen rolige og varme dager. Ikke lenger enn til august så smeller det i gang igjen, august er en veldig aktiv måned før vi går inn i en lang høst med for mange flotte jaktopplevelser.

Nederst en liten filmsnutt fra premieutdelingen.

Direktesending fra NM dagen ligger nederst i denne artikkel.

God sommer

Hallgeir Henriksen

Styreleder​

 


Resultater NM elg 2019

1. Terje Krokum, Nidaros JSK – 149 poeng

2. Magnus Nordhagen, Sørskogbygda JSK- 149

3. Aslak Bakke, Torpa JSK- 149​


Beste dame

1. Anneline Tangen, Sauherad SL JSK- 148

2. Kaja Eriksen, Sauherad SL JSK- 146

3. Tonje F. Kvendbø, Surnadal JFF- 142

Beste junior

1. Kaja Eriksen, Sauherad SL JSK- 146

2. Daniel Lavrantsen, Froland JFF- 144

3. Alexander Løfblad, Beitstad JSK- 144

Beste veteran

1. Ole M. Rydningen, Froland JFF- 143

2. Sverre Lindstad, Løiten JFF- 140

3. Ole Johan Kvendbø, Surnadal JFF- 135

Beste jeger

1. Øyvind Skoglund, Kroken JFF- 145

2. Even Vandbakk, Stadsbygd JFF- 144

3. Kjetil Fjeldvang, Udnes JFF- 144

Beste lag

1. Beistad JSK1- 293

2. Sauherad SL JSK1- 293

3. Østby JFF- 290​


 - Annonse -
Print
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
Hedmark Fylkeskommune
Masterfil_for_vertikale_logoer
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Moelven
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.