Fiskesommer 2021
Anne Marthe Henriksen
Publisert 06.06.2021 13:04
Oppdatert 06.06.2021 13:04
Fiskesommer 2021
Nå er det tid for å avholde årets Fiskesommer. Fiskesommer vil i år som i fjor finne sted på Bringbu i Vang allmenning. Der blir det muligheter for fisking i elven, bade, natursti og noen andre aktiviter.

​Nå er det snart tid for årets Fiskesommer. Fiskesommer vil i år bli arrangert på Bringbu i Vang allmenning Søndag den 13. Juni kl 11.00 til 14.00. Det er et koselig arragement der alle er velkommene. 

Man trenger ikke å være en erfaren fisker for å ta turen opp til fiskesommer. Fiskeutvalget har utlån av fiskestenger og vi har mark. Vil alikevel anbefale de som har fiskestenger og ta med det selv. 

Vi tar smitte og forhondsregler. Alle som kommer på arrangemetet må skrive seg på en liste og det vil være antibac lett tilgjengelig flere plasser. Viktig at alle også holder 1 meter avstand til hverandre. 

VIKTIG INFO:
Påmelding på fiskesommer vil skje ved inngangen, der vil en i utvalget sitte med munnbind og ta dere i mot. Barn som vil være med på fiskesommer skrives på en liste. Der skal det stå navn, adresse, mobilnummer, epost og om man er medlem i vang jakt og fiskeforening eller ønsker å bli det. For å hinde litt kø, er det fint om dere kan skrive dette på en lapp på forhånd og levere til den som sitter å ta dere i mot :) På den lappen er det da altså fint om det står: Barnets fulle navn, adresse, mobilnummer, epost og om man er medlem eller ønsker og bli det. Har ikke barnet mobil eller epost, kan man bruke foreldrene sitt. 

​Aktiviteter som foregår iløpet av fiskesommer vil være fisking, bading, natursti og noen andre aktiviteter/leker inne på plassen. Vil anbefale at små barn har på seg redningsvester hvis de skal drive rundt elven. 

Når fiskesommer er ferdig vil det bli delt ut diplomer til alle barn under 16 år som deltok på fiskesommer. Det vil også bli litt premieutdeling til vinnere av Natursti. 

Smør med dere en god niste, god drikke og godt humør og ta gjerne turen innom fiskesommer. Vi håper på å se dere der. 

- Annonse -
Print
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
Hedmark Fylkeskommune
Masterfil_for_vertikale_logoer
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Moelven
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.