Gjeldfri å peeng på bok
Hallgeir Henriksen
Publisert 07.12.2018 10:49
Oppdatert 07.12.2018 10:49
Styret takker for alle bidrag til vårt fellesskap, og håper på like stor oppslutning fremover. Riktig GOD JUL, og et spennende nytt NM år!!
Gjeldfri å peeng på bok

Det er med stolthet vi kan glede oss over et fantastisk anlegg, nå med nytt klubbhus som vi flyttet inn i august 2017. 2018 har vi brukt på å ferdigstille utearealer og litt gjenstående arbeide.

Vi fikk behov for å ta i bruk kr 500.000 av byggelånet, resten greide vi med egne midler, og god støtte fra sponsorer, medlemmer, Hamar Kommune, Sparebanken, Vang Almenning og spillemidler. I virksomhetsplan hadde vi et mål om å være gjeldfrie i 2020, dette greide vi i 2018!!

Vi har da i dag et flott moderne anlegg med nybyggverdi på tett oppunder 15 mil' – og ikke ei krone i gjeld. Snarere tvert imot så ha vi bra likviditet og sterk egenkapital.

Nå går vi snart inn i 2019 med vanlig aktivitet i tillegg til NM Elg, hvor det er NM elg som vil prege året, et stort arrangement over 6 dager med estimert 600 skyttere.

Våre medlemmer er vår største ressurs, er du ikke medlem – bli med oss du også​.

Styret takker for alle bidrag til vårt fellesskap, og håper på like stor oppslutning fremover.

Riktig GOD JUL, og et spennende nytt NM år!!

- Annonse -
Maxbo
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Print
Masterfil_for_vertikale_logoer
Hedmark Fylkeskommune
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.