Koie / hytte i sommer?
Hallgeir Henriksen
Publisert 11.04.2021 08:13
Oppdatert 11.04.2021 08:13
Ønsker du å leie koie/hytte tett ved fiskerike sjøer i Vang Almenning - her er noen muligheter. Du finner beskrivelser på www.inatur.no
Koie / hytte i sommer?

PUTTSJØKOIA

 

Hytte / koie tett ved Puttsjøen som har bra med ørett åpner for utleie fom. 01. juni og ut september. Hytta ligger i nordenden av sjøen for seg selv, på sørsiden er det universelt tilpasset med rullestolbroer, grillplasser, brygge og utedo. Utmerket område for barnefamilier da det er kort vei til alt. Noe bratt sti fra Svartdalsvegen og ned til koia. Vi åpner for utleie fra 01. juni og ut september. Bestill deg en uke sommerferie i god tid!!!

BRUMUNDSJØKOIA

 

Koia ved Brumundsjøen er en perle med unik beliggenhet, det følger båt med koia som ligger i båthus. Sjøen har en rik bestand med ørett, også store individer. Her kan du bade, og du kan gå turer i et dyrerikt område. Solnedgang ved bålvarmen langs Brumundsjøen er et utrolig vakkert syn. Koia er en gammel tømmerkoie med enkel standard, her kommer du 100 år tilbake i tid, og kan virkelig nyte stillheten i naturen. Vi åpen for utleie fra 1. juni og ut september. Bestill deg en uke sommerferie i god tid!!!


NYBUHYTTA​

 

Nybuhytta ligger helt ved sjøkanten av Nybusjøen som er rik på ørett, her er det bademuligheter, du kan leie deg båt, (en nøkkel 150 båter konsept) - båt må leies fra minebaater.no. Fint turterreng for deg som vil oppleve livet i skogen. Her finnes skogsfugl, bever, elg, rådyr, reinsdyr, hare og mange andre arter du kan oppleve på nært hold. Ta med barna på en safari til øya midt i sjøen, det er spennende. Vi åpner for utleie uke 19 (i mai) og ut september. Bestill deg en uke sommerferie i god tid!!!


Du finner dem på www.inatur.no 

Spørsmål: hallgeir.henriksen@vangjff.no​

- Annonse -
Print
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
Hedmark Fylkeskommune
Masterfil_for_vertikale_logoer
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Moelven
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.