Gåsbu Jaktskytebane åpen FRA og MED torsdag 03. juni
Hallgeir Henriksen
Publisert 01.06.2021 18:54
Oppdatert 01.06.2021 19:05
Lokal forskrift smittevern oppheves - Kommunene Stange, Løten, Hamar og Ringsaker varsler at de fra torsdag opphever de lokale smitteverntiltakene. Dette betyr at det fra og med torsdag er nasjonale regler og anbefalinger som gjelder.
Gåsbu Jaktskytebane åpen FRA og MED torsdag 03. juni

​​​

– Det er lave smittetall i regionen vår nå. Det er god oversikt i smittesporingsarbeidet, og de som får påvist smitte har alle kjent smittested. Derfor mener vi det ikke lenger er grunnlag for å ha strengere regler her enn i landet for øvrig, sier kommuneoverlege Cecilie Blakstad Eikenes.

Skoler og barnehager på gult nivå ut skoleåret

Barne- og ungdomsskoler og barnehager holdes på gult nivå ut skoleåret som et smitteforebyggende tiltak.

– Vi vil også oppfordre folk til å fortsette med alle de viktige smitteforebyggende tiltakene som håndhygiene, å holde avstand, begrense antall nærkontakter og å ha lav terskel for å teste seg dersom man får symptomer, sier kommuneoverlegen.

Dette gjelder fra torsdag

Nasjonalt er vi på det som kalles trinn 2 i gjenåpningsplanen, som fortsatt innebærer en rekke begrensninger på gjennomføring av arrangementer, reiseaktivitet, karantenebestemmelser og så videre.

Har gitt russen anbefalinger

Russen i regionen har hatt pause i russefeiringen på grunn av det siste utbruddet. I dag har kommuneoverlegene på ny sendt sine anbefalinger til russ ved alle skolene med tydelige smittevernråd og oppfordring om å ha lav terskel for å teste seg.​

Lokal forskrift smittevern oppheves - Gåsbu Jaktskytebane åpen FRA torsdag 03. juni​.

https://www.helsenorge.no/koronavirus/oversikt-over-regler-og-anbefalinger/
- Annonse -
Print
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
Hedmark Fylkeskommune
Masterfil_for_vertikale_logoer
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Moelven
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.