Redaksjon web portal Vang JFF
Hallgeir Henriksen
Publisert 07.02.2016 20:49
Oppdatert 03.06.2020 20:19
Vang Jakt- og Fiskeforening delegerer publisering ut i utvalgene, og disse oppdaterer sine utvalg. De legger også opp sine aktiviteter og nyheter.
Redaksjon web portal Vang JFF
Anne Marthe Henriksen
Redaksjon web portal Vang JFF
Marius Håkensen

​​​​​​​​​

Hovedansvar - og spørsmål publisering Vang JFF:

Hovedansvarlig har gjennomført kurs i publisering, og gir støtte til utvalgene i tillegg til fortløpende oppdatering og produksjon.

Styreleder Hallgeir Henriksen​

hallgeir.henriksen@vangjff.no

Tlf: 91125532

Nestleder Marius Håkensen

marius.haakensen@vangjff.no

Tlf: 91785856

Vara styret og publisering Christian Dufseth

christian.dufseth@hotmail.com

Tlf: 99589327

Fiskeutvalget og publisering Anne Marthe Henriksen

Anne.marthe.henriksen@vangjff.no

Tlf: 90584201

Vårt mål er at alle fagutvalgene skal ha egen publiseringsansvarlig. Disse har ansvar for oppdatering av utvalgsdelen, og aktivitetskalender.


 

Avtale mellom lokalforening Vang JFF og Norges Jeger- og Fiskerforbund​:


 

Avtalen regulerer forholdet mellom de to organisasjonsleddene og virksomhet i internettportalen som organisasjonen eier og driver. NJFF-s har ansvaret for de tekniske løsninger i portalen. Lokalforeninga har rett til å benytte de deler av portalen som er satt opp for bruk av lokalforeningene, deriblant rett til publisere stoff på lokallagssidene i portalen.

Lokalforeninga ved den til enhver tid valgte styreleder har redaktøransvar for alt stoff som foreninga publiserer på portalen. Styreleder kan delegere publiseringsrettighetene til andre personer i foreninga, men kan ikke frasi seg redaktøransvaret. Ansvaret omfatter også kommentarfelt i artiklene generert fra Facebook og tilsvarende tjenester.

Mht. lokalforeningas publisering av stoff og øvrig bruk av portalen, forplikter foreninga seg til og har selv ansvar for å drive sin virksomhet innenfor rammene av offentlig lovgivning og de til enhver tid gjeldende retningslinjer som NJFF har for portalvirksomheten. De oppdaterte retningslinjene på tidspunktet for inngåelse av denne avtalen, følger vedlagt her. Endringer av disse blir publisert i portalen. Lokalforeninga forplikter seg til å holde seg orientert om og etterleve de endringer som måtte komme i disse retningslinjene.

 

- Annonse -
Print
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
Hedmark Fylkeskommune
Masterfil_for_vertikale_logoer
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Moelven
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.