Redaksjon web portal Vang JFF
Hallgeir Henriksen
Publisert 07.02.2016 20:49
Oppdatert 07.03.2016 13:13
Vang Jakt- og Fiskeforening delegerer publisering ut i utvalgene, og disse oppdaterer sine utvalg. De legger også opp sine aktiviteter og nyheter.
Redaksjon web portal Vang JFF
Fredrik Olastuen

Redaksjon web portal Vang JFF
Hallgeir Henriksen

​​​​

Hovedansvar - og spørsmål publisering Vang JFF:

Fredrik Olastuen

fredrik@olastuen.no

Tlf: 90400050

Hallgeir Henriksen

vangjaktogfiske@gmail.com

Tlf: 91125532


Avtale mellom lokalforening Vang JFF og Norges Jeger- og Fiskerforbund​:


Avtalen regulerer forholdet mellom de to organisasjonsleddene og virksomhet i internettportalen som organisasjonen eier og driver. NJFF-s har ansvaret for de tekniske løsninger i portalen. Lokalforeninga har rett til å benytte de deler av portalen som er satt opp for bruk av lokalforeningene, deriblant rett til publisere stoff på lokallagssidene i portalen.

Lokalforeninga ved den til enhver tid valgte styreleder har redaktøransvar for alt stoff som foreninga publiserer på portalen. Styreleder kan delegere publiseringsrettighetene til andre personer i foreninga, men kan ikke frasi seg redaktøransvaret. Ansvaret omfatter også kommentarfelt i artiklene generert fra Facebook og tilsvarende tjenester.

Mht. lokalforeningas publisering av stoff og øvrig bruk av portalen, forplikter foreninga seg til og har selv ansvar for å drive sin virksomhet innenfor rammene av offentlig lovgivning og de til enhver tid gjeldende retningslinjer som NJFF har for portalvirksomheten. De oppdaterte retningslinjene på tidspunktet for inngåelse av denne avtalen, følger vedlagt her. Endringer av disse blir publisert i portalen. Lokalforeninga forplikter seg til å holde seg orientert om og etterleve de endringer som måtte komme i disse retningslinjene.

 

- Annonse -
Maxbo
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Print
Masterfil_for_vertikale_logoer
Hedmark Fylkeskommune
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.