Takk for en veldig god jobb i 2020
Hallgeir Henriksen
Publisert 27.12.2020 07:39
Oppdatert 27.12.2020 07:57
Året 2020 ble veldig spesielt pga. Covid-19 pandemien, mange av våre aktiviteter har ikke latt seg gjennomføre pga. smittevernhensyn.
Takk for en veldig god jobb i 2020

​​​Takk for en veldig god jobb i 2020, og vi ser frem mot 2021 og nye muligheter.​

Året 2020 ble veldig spesielt pga. Covid-19 pandemien, mange av våre aktiviteter har ikke latt seg gjennomføre pga. smittevernhensyn. Det flotte nye klubbhuset våres har vi knapt brukt selv i 2020.

Jeg synes vi har håndtert dette helt utmerket, og er imponert over hvor godt vi har greid oss tross alt.

Treningskvelder ble gjennomført med strenge smittevernhensyn, og med litt hjelp fra Miljødirektoratet med lemping i krav om skyteprøver etc. (2019 ble gjort gjeldene som dokumentasjon for 2020) så kom vi oss veldig bra igjennom.

Vi har hatt rekord omsetning på salg av jakt og fiskekort, rekordomsetning på utleie av koier, og veldig stor aktivitet innafor bommen. Bruken av Vang Almenning har i 2020 vært større en noen gang, og det er bra for folkehelsen og gir god verdiskapning for alle som har en rolle i Almenningen.

Ved Gåsbu Jaktskytebane har vi bygget 2 nye gapahuker, haglebane har fått enda et løft, arbeide med å dekke vårt samfunnsansvar med rovvilt/villsvin bane er påbegynt, nytt lager til fiskeutvalget, og ombygget lager til rekruttutvalget og hundematsalg. Økonomisk kommer vi også ut brukbart, og har i perioden ikke svekket vår egenkapital.

Antall medlemmer har gått opp og er nå tett oppunder 900, tusen takk til alle som har benyttet seg av familiemedlemsskap – det er gunstig.

Jeg vil rette en stor takk til våre medlemmer, sponsorer og samarbeidspartnere som har støttet oss gjennom en vanskelig tid. Tusen takk også til våre rundt 100 tillitsvalgte som bidrar til gull uansett hva vi møter på av utfordringer.

Vi kommer sterkere tilbake med seniorer og barn/ungdom når smittesituasjon gir oss mulighet. Vi planleggger 2021 som vanlig, og årskallender 2021 er nå på vei ut til våre medlemmer.

Ønsker alle et riktig godt nytt år – forhåpentlig med etter hvert god smittekontroll.

Hallgeir Henriksen

Styreleder


- Annonse -
Print
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
Hedmark Fylkeskommune
Masterfil_for_vertikale_logoer
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Moelven
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.