Vang JFF UNG
Publisert 15.10.2020 14:11
Oppdatert 12.11.2020 07:27
Her vil det komme informasjon om nytt ungdomsutvalg som er under etablering.
Vang JFF UNG

​​​​​​​​​​Vang JFF ønsker og etablere et ungdomsutvalg som har delansvar under rekruttutvalget. Det er allerede gjennomført 2 arbeidsmøter, der vi jobber med å etablere rundt 6 utvalgsmedlemmer, helst med jamn fordeling på gutter og jenter.

Det jobbes også med hva slags aktiviteter som skal tilbys under ungdomsutvalget. Målgruppen er etter JOFS (jakt og fiskeskolen 5-7 klasse). Det vil si ungdomsskolenivå og opp til ung voksen.

Det er et mål at ungdomsutvalget skal velges inn på ordinær måte iht vedtekter ved vårt årsmøte feb/mars 2021. Frem til da skal det meste være godt planlagt. Utvalget organiseres som øvrige utvalg med leder/nestleder, og får anlednng til å stille på styremøter på lik linje med øvrige utvalg.

Vi kommer med mere innformasjon fortløpede.

Har du spørsmål kontakt Julie Håkonsen på tlf: 95756873 eller e post julha@online.no

- Annonse -
Print
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
Hedmark Fylkeskommune
Masterfil_for_vertikale_logoer
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Moelven
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.