Velkommen 2020 – og snart 100 år i tjeneste for våre medlemmer.
Styret
Publisert 19.12.2019 13:53
Oppdatert 19.12.2019 13:59
Tenk og være så heldig å få være tradisjonsbærer av eldgammel kulturarv.
Velkommen 2020 – og snart 100 år i tjeneste for våre medlemmer.

​​

Vang JFF har gjennomført et meget bra år i 2019 med høy aktivitet som vanlig. Nok et banebrytende NM med perfekt gjennomført NM Elg.

Vi har all mulig grunn til å være stolte av det vi har fått til sammen, nytt klubbhus som vi flyttet inn i høsten 2017 har gitt oss helt nye muligheter til moderne drift. Gåsbu Jaktskytebane fremstår nå som ett av Norges beste innen NJFF familien.

Slik omfattende utvikling og drift som vi har hatt de siste årene er krevende for både styret og våre tillitsvalgte, men vil komme medlemmer til god i en årrekke.

Med moderne fasiliteter er det gøy og være tillitsvalgt og medlem i en av Norges største jakt og fiskeforeninger.

Samtidig med et flott anlegg har vi et unikt samarbeid med Vang Almenning innafor bommen, hvor vi her har fantastiske tilbud innen jakt, fiske, hytter, friluftsliv, båter og forvaltning.

Tenk og være så heldig å få være tradisjonsbærer av eldgammel kulturarv - med å kunne drive en bærekraftig høsting av våre ressurser, samtidig med god og kontrollert forvalting.

Det er ikke en selvfølge at fremtiden blir like tradisjonell, det er mange utviklinger i samfunnet som gir utfordringer for vår flotte utmark. Vi får bidra med det vi kan for att kommende generasjoner også kan få en følelse av å arve - det og være en stolt tradisjonsbærer av vår kulturarv.

Jeg vil med disse ord ønske alle våre medlemmer en riktig god jul, og vel møtt til nye muligheter i 2020.

2022 - 100 års jubileum....

 

Hallgeir Henriksen

Styreleder


- Annonse -
Print
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
Hedmark Fylkeskommune
Masterfil_for_vertikale_logoer
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Moelven
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.