Vipps sluttet 01.12.2020 å levere VippsGo
Hallgeir Henriksen
Publisert 04.01.2021 07:39
Oppdatert 04.01.2021 07:45
Vipps sluttet 01.12.2020 å levere VippsGo som vi i Vang JFF brukte, VippsGo med menystruktur og handlekurv på våre vare fungerte godt til vårt bruk.
Vipps sluttet 01.12.2020 å levere VippsGo

​​​

Vi jobbe med ny tilsvarende løsning mot Vipps, dette tar noe tid. I mellomtiden har vi lagt opp eget Vippsnummer for hundemat og kalender, her kan man velge en og en vare, men må selv sette inn sluttbeløp. Dette har fungert ok for en vare i desember, så kommer nå kalender 2021 som er sendt ut også med eget Vipps nummer.

Vi satser på i løpet av kort tid og være over på TidipayGo mot Vipps, TidipayGo har integrasjon mot vårt regnskapssystem Tripletex, og betaling bokføres direkte i regnskapet. For kort og kontant vil vi fortsatt bruke Smartkasse løsningen som er etablert og fungerer bra.

Vi jobber nå med å finne hvilken løsning vi skal gå for av Tidypay, samtidig som vi sjekker ut en rekke andre løsninger som er i markedet.

Det blir pga. Corvid-19 og smittevernkrav lite aktiviteter i januar, nå er før øvrig januar vanligvis en rolig måned hos oss.

Ønsker alle et godt nytt år.​


- Annonse -
Print
Magasinet_nylogo_2013-14_outl
Vang Almenning
Peppes Pizza
Hedmark Fylkeskommune
Masterfil_for_vertikale_logoer
RGB_SectorAlarm_Norway_with tagline_white bg
Moelven
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.