Ettersøk
Publisert 08.02.2016 15:42
Oppdatert 07.03.2016 15:35
Ettersøk
​​Kurs i ettersøk
Kontakt ditt lokale jakt- og fiskelag for å høre om de skal arrangere kurs og sporprøver. Ta også en kikk i aktivitetskalenderen.  


Liste over godkjendte ettersøksekvipasjar finner du på Norsk Kennelklubb sine hjemmesider: www.nkk.no  
 
Fra 01.01.94 er det et krav til alle som jakter elg, hjort eller rådyr at de skal ha tilgang til godkjent ettersøkshund.

Det er ikke krav om ettersøkshund på reinsjakt eller småviltjakt. 

NJFF har ansvaret for utdanning av instruktører som skal avholde kurs for trening og utdanning av ettersøksekvipasjer (hund + fører).

Årlig blir det lagt ned betydelig arbeid av så vel ansatte som frivillige for at alle kommuner skal ha dekning av ettersøkshunder som tilfredsstiller behovet. 

For at en hund skal bli godkjent må den ha bestått prøvene og være innrapportert til ettersøksregisteret som administreres av Norsk Kennel klubb. Hunden må være ID-merket før den stiller på prøvene.
- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.