Gjensidigestiftelsen støtter TAM også i 2020
Terje Wangsholm
Publisert 18.12.2019 10:08
Oppdatert 18.12.2019 10:13
Gjensidigestiftelsen har vært en stor og viktig bidragsyter for TAM de siste fem årene. Også i 2020 er vi så heldige å ha stiftelsen med på laget.
Gjensidigestiftelsen støtter TAM også i 2020
Gjensidigestiftelsen bidrar til å sikre videre satsning på TAM også i 2020. På bildet fra venstre: Cato René Vivelid Monsen (vikar), Ingvild Aurdal (TAM-koordinator, Espen Steffensen (instruktør), Kyrre Flotve (instruktør), Kenneth Bruvik (instruktør), Lars Pletten (instruktør), David Hegna (vikar), Stephan Oppermann (instruktør) og Bjarte Erstad (fylkesformann NJFF-Hordaland). Foto: Terje Wangsholm

​TAM har siden 20​​16 vokst i Hordaland fra to faste heltidsansatte instruktører, til seks, takket være økonomisk støtte fra Gjensidigestiftelsen.

​Også i 2020 vil Gjensidigestiftelsen bidra til å sikre videre TAM-satsing. Gavesjekken på kr 525.000,- ble overlevert til TAM under NJFF-Hordalands julemiddag for tillitsvalgte og ansatte, tirsdag 17. desember.

NJFF-Hordaland har, i samarbeid med NJFFs fylkeslag i Akershus og Møre og Romsdal, jobbet for å utvide TAM til å også omfatte disse fylkene. NJFF-Hordaland håper at arbeidet vil gi resultater og at det i løpet av 2020 også vil bli opprettet egne TAM-instruktør stillinger der.

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.