Kickoff for artsfiskekonkurransen
Marion Olsen
Publisert 18.07.2019 11:41
Oppdatert 18.07.2019 11:41
Det blir kickoff for årets artsfiskekonkurranse i regi av NJFF-Hordaland på Kyrkjetangen i Bergen, søndag 4. august kl 11:00.
Kickoff for artsfiskekonkurransen
Ill.foto. NJFF.

​NJFF-Hordaland arrangerer også i år artsfiskekonkurranse. Denne  går fra 1. august 2019 - 1. august 2020. Med dette inviterer vi til et kickoff arrangement på Kyrkjetangen, syd for Bønes, ved Nordåsvannet. Vi starter søndag 4. august kl. 11.00. Her blir det informasjon om konkurransen, men det er selvsagt selve fiskingen  som er hovedfokus. Det vil bli mulighet til å melde seg på konkurransen på denne dagen, ellers kan det gjøres på artsfiske@gmail.com. Ønsker du bare å se hva vi driver med, er det også mulig. Kanskje du får lyst og motivasjon til å bli med oss på konkurransen :)​

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.