Premiering av predatorjakt i Hordaland for jaktåret 2016/2017
Svanhild Botnen / TW
Publisert 07.09.2016 13:54
Oppdatert 07.09.2016 13:54
Jaktutvalget i NJFF Hordaland ønsker å sette fokus på predatorjakt. For jaktåret 2016/2017 innfører vi derfor premiering av predatorjakt på fylkesnivå. Vi oppfordrer med dette alle lokallagene våre til å ha premiering for predatorjakt og sende inn resultatet til oss for kåring av beste predatorjegere i Hordaland.
Premiering av predatorjakt i Hordaland for jaktåret 2016/2017
Premiering av predatorjakt i Hordaland for jaktåret 2016/2017

NJFF-Hordaland vil premiere for flest felte predatorer av artene rev, mår, mink og kråkefugl. I tråd med NJFF sitt mål om flere aktive kvinnelige jegere vil vi også premiere for beste kvinnelige predatorjeger.


Hvordan melde inn til oss?

Lokallagene (ikke enkeltpersoner) sender inn resultatet av predatorjakten i sin forening til fylkessekretær fordelt på jegernavn og jegernummer. Vi tar ikke hensyn til ulike poengordninger i lokalforeninger og tar kun med de viktigste predatorartene i første omgang. For å kvalitetssikre dataene vil vi kreve to underskrifter fra lokalforeningen sitt styre på det innsendte resultatet. Vi er klar over at ikke alle lokalforeningene har predatorpremiering per idag, men vi håper at flere starter opp med dette.

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.