Premiering av predatorjakt i Hordaland for jaktåret 2019/2020
TW
Publisert 04.08.2017 09:33
Oppdatert 17.10.2019 11:12
Jaktutvalget i NJFF Hordaland ønsker å opprettholde fokus på predatorjakt. For jaktåret 2019/2020 viderefører vi derfor premieringen av predatorjakt på fylkesnivå. Vi oppfordrer med dette alle lokallagene våre til å ha premiering for predatorjakt, samt sende inn resultatet til oss for kåring av de beste predatorjegere i Hordaland.
Premiering av predatorjakt i Hordaland for jaktåret 2019/2020
Premiering av predatorjakt i Hordaland for jaktåret 2019/2020

​​​​​NJFF-Hordaland vil premiere for flest felte predatorer av artene rev, mår, mink og kråkefugl. I tråd med NJFF sitt mål om flere aktive kvinnelige jegere, vil vi også premiere for beste kvinnelige predatorjeger.


Hvordan melde inn til oss?

Lokallagene (ikke enkeltpersoner) sender inn resultatet av predatorjakten i sin forening til fylkessekretær fordelt på jegernavn. Vi tar ikke hensyn til ulike poengordninger i lokalforeninger og tar kun med de viktigste predatorartene i denne omgang. Vi er klar over at ikke alle lokalforeningene har predatorpremiering per idag, men vi håper at flere starter opp med dette.

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.