Søknad om skytestevner 2021
Publisert 08.09.2020 13:42
Oppdatert 08.09.2020 13:42
Fristen for søknad om skytestevner for sesongen 2021. For at terminlisten skal være ferdig i rett tid, er det viktig at alle arrangører overholder søknadsfristen som er 27.september.
Søknad om skytestevner 2021

Søknaden sendes fylkessekretæren på e-post hordaland@njff.no. Tidspunkter for LM vil bli fastsatt av fylkene i de enkelte landsdelene før terminlistefristen (senest midten av september, slik at stevnekollisjoner i størst mulig grad unngås.)
Søknadsskjema kan lastes ned fra https://www.njff.no/jakt/sider/terminlister-for-skytekonkurranser.aspx Det er ønskelig at flest mulig foreninger melder inn sine søknader via e-post til sitt fylkeslag.
Figurjakt: Forbundet jobber fremdeles med å få en avklaring fra Miljødirektoratet på ny blyhagldispensasjon til stevner i figurjakt. Det er ingen garanti for at dispensjon innvilges, og det må derfor tas forbehold om at dispensasjon for 2021 foreligger før neste sesong. Det kan søkes om figurjaktstevner som vanlig, men forbeholdet om disp. vil gjelde.

STEVNERAPPORTERING 2020
Husk også at alle stevneresultater fra terminførte stevner må rapporteres til fylkeslaget (evt. til stevne@jaktskyting.no + kopi til fylkeslaget om dere er enige om å sende direkte), slik at neste års klasseføring blir så korrekt som mulig. Rapportering av resultater fra stevner kan gjøres på ulike måter, enten ved å sende inn fil generert av TreffData, leirdue.net, eller ved å fylle ut fastsatt Excel-ark, tilgjengelig på: www.jaktskyting.no  . (se punktet "stevnerapport" i menyen)
Mange stevner har i 2020 blitt avlyst pga. COVID-19. Disse stevnene skal innrapporteres til jaktskyting.no som avlyst. (send e-post til stevne@jaktskyting.no med stevne-ID og beskjed om at stevnet er avlyst)

PÅMELDINGSTJENESTE JAKTSKYTING
NJFF har utviklet en egen påmeldingstjeneste for jaktskyting, www.njffstevner.no
Tjenesten er gratis å bruke, både for arrangører og deltagere. For å bruke tjenesten som arrangør kreves en klubbadministratorkonto. Foreningen får tilgang til en slik konto ved å opprette en vanlig brukerkonto tiltenkt foreningsbruk, og deretter sende en mail med brukernavn (ikke passord) og forening til vidar.nilsen@njff.no  . Brukerkontoen vil da få tildelt nødvendige rettigheter for å kunne opprette stevner.
Påmeldingstjenesten er spesielt beregnet på bruk sammen med resultatprogrammet «Treffdata».

SØKNADSFRIST NM-JAKTSKYTING
Søknadsfrist for NM-arrangement i 2023 er 31.desember 2020. Bakgrunnen for den lange fristen er at NJFF mener det erfaringsmessig er viktig at de lokale arrangørene har god tid på seg til å planlegge de store NM-stevnene. Søknad sendes til NJFF sentralt. Vi mangler fremdeles arrangører til flere NM- arrangementer (Nordisk jaktskyting 2021, og jegertrap, leirduesti, nordisk jaktskyting 2022, figurjakt). Søknad om NM-arrangementer i 2021/2022 vil bli behandlet fortløpende.

Oppdatert oversikt over ledige arrangementer på www.njff.no


- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.