Årsmøte 8. mars
Publisert 09.03.2021 20:56
Oppdatert 09.03.2021 21:02
Årsmøte 8. mars
Æresmedlem og Ildsjel 2020
Åsane JFF avholdt årsmøte 8. mars 2020


Årsmøte i Åsane JFF vart avholdt i lokalene til Åsane Hordvik skytterlag i Jonaholo 8.3. Møte gikk fint for seg og det nye styret vart enstemmig valgt.

Det vart som tidligere år utnevnt Æresmedlem og Ildsjel.

Styres begrunelser:

Æresmedlem:

Den som utpekes til æresmedlem har vært medlem i foreningen siden 2008, og det ble tidlig lagt merke til vedkommendes positivitet og evne til å få folk til å arbeide sammen mot felles mål. Medlemmet er initiativrik og trår til på kort varsel når foreningen har behov for det. Han framsnakker foreningen og setter foreningens behov først. Det nye æresmedlemmet har tilbrakt mangfoldige timer på Haglebanen, både på dugnad, som vakt og som leder for Haglebanutvalget. Denne personen er et forbilde for alle, og et eksempel til etterfølgelse. Vårt nye æresmedlem er Ståle Myklebust!

Ildsjel:

Årets ildsjel har vært medlem siden 2009, og har de siste årene lagt ned mangfoldige timer på riflebanen, både med tanke på organisering av skyting på løpende elg, men også for å få i stand den nye 50 meters banen med løpende villsvin. I tillegg er medlemmet en god bidragsyter når det gjelder å bygge et positivt miljø i foreningen. Foreningen setter umåtelig pris på at medlemmer velger å bruke så mye av sin fritid for foreningens beste. Årets Ildsjel er Frode Andreas Toft!


Styret takker for flott oppmøte.


- Annonse -
Våpen-Søilen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.