Fiske
Kristian Henning Eriksen
Publisert 28.05.2018 23:38
Oppdatert 07.05.2021 21:43
Fiskesesongen er for lengst i gang!

Kjære medlemmer!

Fiskeutvalget er i gang med fiskesesongen, og har allerede gjennomført en fisketur i Øygarden med fiske fra land.  Vi vil i nærmeste framtid arrangere fjordfiske fra båt, elvefiske og innlandsfiske, og om mulig en fiskeskole. For de fleste turene er det begrensninger på antall, og da gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet. Kursingen vil som regel være en del av fisketurene hvor du mottar råd og deretter prøver ulike metoder i praksis.

Er du interessert i å lære mer om fisketeknikker, eller bare vil være med på fisketurene, om du er erfaren sportsfisker eller nybegynner, så er det bare å hive seg med!

Turene/kursene til Fiskeutvalget vil for det meste arrangeres i perioden medio april til 1. september, da de fleste flytter fokus over mot høstens jakt i september.

NB! Dette er et tilbud til ÅJFF sine medlemmer. Er du ikke medlem? Meld deg inn her: https://www.njff.no/medlemskap og velg Åsane jeger og fiskerforening.

Send epost til keriksen@live.no for å bli lagt til i Messenger-gruppen.

Skitt fiske!

Hilsen Fiskeutvalget v/leder Kristian Henning Eriksen​

​​​

- Annonse -
Våpen-Søilen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.