Fiskeutvalget informerer!
Kristian Henning Eriksen
Publisert 15.03.2021 11:06
Oppdatert 15.03.2021 11:06
Kjære medlemmer! Fiskeutvalget er i gang med å planlegge vårsesongen, og ser virkelig frem til å komme i gang! Vi ønsker å tilby medlemmene både litt kursing, fiske fra land, fjordfiske fra båt, elvefiske og innlandsfiske.

For de fleste turene er det begrensninger på antall, og da gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet. Det blir opprettet en gruppe på Messenger hvor også påmelding til de ulike turene vil skje. Fiske på sjøen er åpent for alle og gratis, men man må selv sette seg inn i minstemål for de ulike artene (https://www.fiskeridir.no/Fritidsfiske/Minstemaal).

For fiske etter laks, sjøørret og sjørøye i vassdrag må alle løse fiskekort, men personer under 18 år slipper å betale Fiskeravgift. Personer under 16 år trenger ikke fiskekort i ferskvann mellom 1. januar og 20. august.

For de over 18 år, så betales Fiskeravgiften her: https://fiskeravgift.miljodirektoratet.no/betal

Er du interessert i å lære mer om fisketeknikker, eller bare vil være med på fisketurene, om du er erfaren sportsfisker eller nybegynner, så er det bare å hive seg med!

Turene/kursene til Fiskeutvalget vil for det meste arrangeres i perioden medio april til 1. september, da de fleste flytter fokus over mot høstens jakt i september.

NB! Dette er et tilbud til ÅJFF sine medlemmer. Er du ikke medlem? Meld deg inn her: https://www.njff.no/medlemskap og velg Åsane jeger og fiskerforening.

Send epost til keriksen@live.no for å bli lagt til i Messenger-gruppen. Dersom du ønsker å bidra inn i Fiskeutvalget, så skriver du det i eposten.

Skitt fiske!

Hilsen Fiskeutvalget v/leder Kristian Henning Eriksen​

- Annonse -
Våpen-Søilen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.