Hjortejakt
Publisert 12.07.2020 20:38
Oppdatert 07.05.2021 21:43
Hjortejakt

​​​Åsane Jeger og Fiskerforening inviterer våre medlemmer til hjortejakt/Intro jakt i Fusa (Helland) og Hjørnevik høsten 2021!

Det er opprinnelig satt opp 8 fellesjakter, med mulighet for flere.
Etter 1 desember blir det fri jakt (etter avtale med jaktutvalget) på resterende kvote.

Krav til deltakelse:

I år har vi fjernet kravet om dokumenterte 150 treningsskudd. Men selv om myndighetene har fjernet kravet om 30 treningsskudd for å skyte opp til storviltprøven, så vil jaktutvalget beholde dette som krav for å delta på jakten i regi av ÅJFF.

I tillegg må førstegangsjegere også delta på en av skytekveldene som vil bli avholdt i etterkant av de obligatoriske møtene til høsten. Vi oppfordrer alle til å bli med skytedelen. Dette er en god mulighet for førstegangsjegerne til å bli litt kjent med jegere i ÅJFF, samt at vi får trent litt på skytingen. 

Alle som skal være med på jakten må delta på minst 1 av de 4 samlinger som vil bli avholdt før jakten starter. To av disse vil bli nettbasert, mens 2 er med fysisk oppmøte ved Åsane sin riflebane (Jonahola). Her vil jaktutvalget gi litt iinformasjon rundt jakten og hvordan vi ønsker at jakten skal bli gjennomført.
Samlingene vil bli publisert i Spond gruppen "ÅJFF-introjakt" (les mer om dette under).

Påmelding:
Informasjon om arrangementene, samt oppmøte, sted og påmelding finnes på Spond (https://spond.com/landing/group/RBEHG).
Hvis du har problemer med å legge deg til gruppen i Spond ta kontakt med meg (Lasse) på e-post (lasse.jenssen(a)gmail.com) eller ring meg på 92233948.​ For andre spørsmål rundt fellesjakten ta kontakt med Sindre (leder for jaktutvalget) på e-post (sindre.otterstad@asanejff.no). 

Vi håper at så mange kvinner og førstegangsjegere som mulig, melder seg på årets hjorte eventyr med oss i Åsane JFF.

Gratis jakt for medlemmer/sidemedlemmer av Åsane JFF.
Medlemmer av njff 1000,-
Ikke medlemmer     2000,-

- Annonse -
Våpen-Søilen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.