Nybegynner
Publisert 07.05.2019 22:41
Oppdatert 25.07.2020 21:02
Nybegynner

Vi i Åsane JFF inviterer dere nye jegere til introkurs innen rifleskyting og vedlikehold.

Her kan dere få innføring i skyting, våpen vedlikehold, jakt med mer. Dette er et tilbud til dere som ikke helt vet hvordan dere skal komme i gang etter bestått jegerprøve. Dette gjelder alle med bestått jegerprøve.

Vi vil holde banen åpen annenhver fredag (se hjemmeside for dato og tid). Det vil være mulighet for skytetrening, innskyting av våpen/kikkert og innføring i vedlikehold og puss av våpen. Vi ønsker å hjelpe med akkurat det du trenger og vi vil derfor skreddersy dagen litt etter forespørsel.

Pris kr65 per gang (som treningsavgift for medlem)

Vi har mulighet for skyting på hold fra 50m - 125m på pappfigurer.

Vi har også 100m bane med elektroniske blinker det vil være mulighet å skyte på. Det vil variere litt hvordan dagene settes opp om det blir trening på pappfigurer eller elektroniske skiver.

 

Vi vil være tilgjengelig for det du måtte ha behov for, om det er å prate om jakt og våpen, eller trene praktisk. Still spørsmål, kom med ønsker og vi vil hjelpe deg på vei til å bli en bedre jeger.

Foresatte er hjertelig velkommen til å være med dei yngste deltakerene på banen.

Om du ikke har eget våpen er ikke dette et problem. Du vil kunne låne rifle hos oss uten kostnad. Ammunisjon må kjøpes på banen.


tid og dato kommer.


- Annonse -
Våpen-Søilen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.