Rapport frå XXL-cup
Silje Bjørnstad Steen/Simon Sommerfeld
Publisert 15.03.2021 16:47
Oppdatert 15.03.2021 16:47
Høsten og våren 2020/2021 har Åsane jeger og fiskeforening arrangert en XXL-cup sponset av XXL-Åsane, representert av Andrin Jacobsen.
Rapport frå XXL-cupRapport frå XXL-cup

Cupen skulle originalt gjennomføres som tre konkurranser før jul, men på grunn av korona ble dette ikke mulig og de ble litt mer spredt enn planlagt.

 

Etter hard disiplin og stor innsats for å overholde smitteverntiltak ble det arrangert konkurranser i oktober, januar og siste i dag 14.mars.

 

Konkurransene hadde totalt 28 deltakere fra fire ulike foreninger, disse ble arrangert som en mix av kompakt leirduesti og tradisjonell leirduesti. Deltakerne støtte på en stor variasjon i vær alt fra sol til regn og snø, men de møtte dette med godt mot. Vi hadde også deltakere fra ulike nivåer, alt fra nybegynnere til veletablerte proffer.

 

Ståle Myklebust var den heldige vinneren av loddtrekningen, her vant han en «goodiebag» som ble sponset av XXL. Dagens hovedpremie som bestod av et gavekort fra XXL ble donert tilbake til klubben av vinneren, som en takk for banemannskapets gode innsats i arrangering av konkurransene under vanskelige vilkår.  

 

Takk til alle dere som deltok og dere som tok dere tid til å arrangere stevnene. Vi ønsker dere lykke til i årets sesong! 

 

Resultatene kan dere se her:

http://www.leirdue.net/?stevne=6692&meny=resultater&liste_id=30143

http://www.leirdue.net/?stevne=6693&meny=resultater

http://www.leirdue.net/?stevne=7153&meny=resultater

- Annonse -
Våpen-Søilen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.