Svemko viser sine produkter den 25.04.19
Publisert 02.04.2019 17:43
Oppdatert 24.04.2019 16:38
Svemko viser sine produkter den 25.04.19
Svemko vil komme på riflebanen den 25.04.19 fra kl 17:30  og utover. De vil ta med seg et godt sortiment av sine produkter for at dere kan prøve deres produkter. 
Velkommen til alle som vil både teste og slå av en prat med grunderene av SVEMKO.

 

 
SVEMKO sin historie startet i 2011 da Mats Kleppe og Ole Asgeir Svenheim ble enige om å utvikle en lyddemper for rifler, med mål om å slå "de beste". Dette er noe vi mener vi har klart med Hunter 1.0™, som nå skal lanseres på markedet. Våre fire hovedfokusområder har vært demping, vekt, kvalitet og størrelse. For å sikre best mulig kvalitet, har vi benyttet oss av det ypperste innenfor CNC maskiner, tegneprogrammer og måleteknologi. Siden vi i utgangspunktet skal forhandle vårt eget produkt, kan vi tilby våre kunder et produkt som er konkurransedyktig på pris og som i tillegg er bedre og av høyere kvalitet enn våre konkurrenter. ​​​​

- Annonse -
Våpen-Søilen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.