Velkommen til årets åtejakt med ÅJFF
Lasse Jenssen
Publisert 06.06.2021 00:24
Oppdatert 06.06.2021 00:43
Jaktutvalget i ÅJFF har da gleden av å ønske velkommen til åtejaktsesongen 2021/2022. Dette er et tilbud til både nye og tidligere jegere.
Velkommen til årets åtejakt med ÅJFF

​​​​​Reven har ofte stor innvirkning på bestandene av småvilt. Som et ledd i en rovviltkontroll kan det være ønskelig å beskatte reven hardt. I tillegg har enkelte rever blitt spesialister på å ta høner, gjess, kaniner, katter, o.l. Enkelte grunneierlag og jeger- og fiskerforeninger ønsker derfor å stimulere til revejakt og revefangst​​. ÅJFF har derfor fått på plass 3 åteboder for bruk på åtejakt. 

Påmelding via Spond: https://group.spond.com/VMMEE​

I år har jaktutvalget besluttet å benytte Spond for å administrere de medlemmer som ønsker å ta del i åtejakten. Den mest vanlige måten å bruke Spond på er via en smarttelefon (Androide eller iPhone), men man kan også benytte en nettleser. Vi har opprettet en egen spondgruppe "ÅJFF-åtejakt", der man kan legge seg til hvis man ønsker å delta eller bare ønsker mer informasjon om selve jakten. Når man er lagt til i gruppen vil man få innbydelse til ulike arrangementer og informasjonmøter, samt ta i mot annen informasjon om åtejakten fra Jaktutvalget.

Spond - uten bruk av mobil
For påmelding via nettleser må man sende en e-post til  <a href="mailto: jaktutvalg@asanejff.no"> jaktutvalget </a> med ønske om å bli lagt til i spondgruppen "ÅJFF-åtejakt". Deretter må man lage en bruker (med samme e-post adresse) på https://www.spond.com. Når man er lagt til i gruppen kan man logge på nettsiden, og få tilgang til de ulike arrangementene i regi av ÅJFF.

Spond - med mobil

For de som ønsker å benytte mobil benyttes følgende <a href="https://group.spond.com/VMMEE​">link</a>. Her blir man bedt om å installere app-en "Spond" på mobilen, samt å opprette en brukerkonto. Hvis man allerede har Spond installert, og ønsker å bli medlem av gruppen i regi av ÅJFF (jaktutvalget) går man til fanen "Grupper". Nederst i skjermen får man nå valget "Skriv inn kode". Klikk denne knappen, og skriv inn koden "VMMEE​". Deretter må en administrator i Jaktutvalget godkjenne deg før du blir lagt til. Når du er lagt til i gruppen får du en oversikt over arrangementer og kan melde deg på de ulike arrangemente.

Hvis du har spørsmål utover dette kan du også ta kontakt med jaktutvalget ved å sende epost til jaktutvalg@asanejff.no.

Her​​ finner du mer informasjon om åtejakten.

Velkommen til årets åtejakt!

Hilsen Jaktutvalget


- Annonse -
Våpen-Søilen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.