Åpning av Riflebanen for medlemer.
Jan F Monsen
Publisert 29.04.2020 23:11
Oppdatert 30.04.2020 10:14
Åpning av Riflebanen for medlemer.
Klar for treningskyting.
Riflebanen åpner mandager og Onsdager for BJF medlemmer.

​​

BJF åpner for begrenset treningsskyting for medlemmer på riflebanen

 

Fra første uke i mai vil BJF sine medlemmer få mulighet til treningsskyting på riflebanen igjen. Det vil bli begrensninger. Første dag med trening er mandag 4 mai. Åpningstiden er mandag og onsdag, 18:00-20:00. Påmelding frem til kl 19:00. Vi trenger tid før og etter skyting til rengjøring.

 

Vi kan ikke ha mer enn 4 skyttere på standplass samtidig.

Skyttere samles i lag og hvert lag får en skytetid på 15 minutter.

Det blir kun skyting på rundskiver og skyttere må ha med eget utstyr.

Det blir inntil videre ikke anledning til å gjennomføre oppskyting.

Det vil gis kvittering på obligatoriske treningsskudd.

 

Skyttere med symptom på luftveisinfeksjon får ikke adgang til å skyte.

Skyttere som nettopp har blitt frisk etter luftveisinfeksjon bes om å holde seg borte.

 

Det blir påmelding på stedet etter først til mølla-prinsippet. Vi stoler på at dere har køkultur og respekt for hverandre. Skyttere vil møtes av en standplassvakt utenfor 'kontoret' i 2 etg på riflebanen. Derfra vil de bli vist til betalingssluse. Her skal medlemsskapsbevis legges frem og betaling gjennomføres. Skytteren får så et lagsnummer/kølapp og vender tilbake til parkeringsplassen. De blir så ropt opp når deres lag skal skyte. Det vil være antibac/spritvask tilgjengelig ved inngang til standplass.

 

Skyttere må raskt gjøre seg klare på anvist standplass. Det vil bli gitt ildkommando når alle er klare. Derfra er det fri skyting mot anvist skive til kommando om ildopphør gis. Etter ildopphør må skyttere pakke raskt sammen slik at standplassledere kan vaske og hente inn neste lag. Det vil ikke bli anledning til vanlig hjelp og instruksjon på grunn av smittevernskrav til avstand.

 

Visitering etter skyting vil foregå på avstand. Kammerflagg er obligatorisk. Vi selger kammerflagg for de som ikke har ved påmelding.

 

Dette blir langt fra det samme som vår vanlige treningsskyting men vi håper det kan gi i det minste et lite tilbud. I denne situasjonen gjør vi så godt som vi kan.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.