Åpningstider for riflebanen i sommer
Jørn Gjerde
Publisert 05.06.2020 23:10
Oppdatert 05.06.2020 23:10
Åpningstider for riflebanen i sommer
Riflebanen er åpen for treningsskyting for alle - basert på at vi følger generelle smittevernsråd

​Nå er vi tilbake i tilnærmet normal drift men vi bruker annenhver standplass under skyting og utfører ellers nødvendige smittevernstiltak. Skyttere som har symptomer på luftveisinfeksjoner må fortsatt holde seg hjemme. Det er skyting hver uke i juni, juli og august. Ingen sommerlukning. Vi attesterer treningsskudd og dokumenterer oppskyting for de som trenger det.  De som skjøt opp i fjor trenger ikke ny oppskyting i år men her kan vi utfordre oss selv og bruke sommeren til å bli trygg på ulike skytestillinger.

Åpningstiden er som følger:
Mandag og onsdag: 17:30 - 20:30 (påmelding før 20:00)
Lørdag 10:30 - 14:30 (påmelding før 14:00)

Det blir IKKE trening lørdag 20 juni, da er banen opptatt på grunn av kursaktivitet.

​I sommer vil det være instruktør tilstede på hver trening. En av standplasslederene vil ha denne rollen, der hovedoppgaven er å gi instruksjon og hjelp til de som måtte ønske det. Instruktørene har instruktørkurs i NJFF-regi eller tilsvarende kompetanse. Vi håper dette er et tilbud mange vil benytte seg av. 
- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.