BJF = Dugnad
Jan F Monsen
Publisert 19.04.2020 09:51
Oppdatert 19.04.2020 09:51
BJF = Dugnad
Kaffe pause i solen.
Imponerende dugnads innsats.

BJF =Dugnad. 

Dugnadsånden er ikke død. Dette har medlemmene i BJF bevist i den siste tiden.  De to bildene viser noe av det som skjer. Som de fleste vet har klubblokalet fått en ansikts løfting av dimensjoner. Linn Vassboten Haukeland i styre har vært pådriver og dirigent. Og ingen av oss som har vært inne i bygget etter fulført dugnad hadde i vår villeste fantasi trodd at disse lokalet kunne bli så bra.  Gamle møbler og mye søppel er fjernet. Nye møbler er kommet inn, vegger har fått pynt og farge. Det er slik at vi får lyst til å flytte inn.  Huset er vasket utvendig, og vil bli malt i nærmeste fremtid. Ny trappe ved inngangen er og på plass.

Riflebygget er ryddet, kjølen har fått en storvask og oppgradering. Blinker og annet utstyr for skyte sesongen er overhalt og klar til bruk.  Hagle folket med Preben og Fredrik i førersete har overhalt kastemaskiner og fått bygget permanente hus på flere av sporting kasterne. I tillegg er der og foretatt en god del vedlikehold på hagle området.

I Rødlien har hytten blitt tilgodesett med mye arbeid. Taksteinen på hytten var begynt å løsne. Her er det Geir Gjeldsvik som er pådriver og administrator. Der er bert inn utallige turer med materialer, papp og annet som skal til.  Takk til Marius Vallaker for donering av takstein.  Der er satt opp en solid stelling rundt hele hytten, det gamle taket er tatt av, papp, isopor og annen dritt er bert ut av Rødlien. Svakheter i sutaket er utbedret.  To lag med papp er lagt over hele taket. Og spikerslag for taksteinen er kommet på plass. Regner med at dette arbeidet blir avsluttet i løpet av måneden. Oppi gleden av nytt tak, så ser vi at der vil bli en del utfordringer med sørveggen, her er der råte i tømmeret som må utbedres.  Ellers driver BJF sine hjortejegere et utstrakt arbeid med vedlikehold av alle de gamle skogsveiene og hjorterekslene i området.

Vi vil og takke Bjørn Gulberg for kano, den vil bli plassert i naustet vårt. Vi registrere at der er mye folk som overnatter eller går tur i Rødlien. Her skal det påpekes at neste alle leirplasser var ryddet for søppel, og de fleste hunner var i bånd.  ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.