Fuglekassebygging for barn og ungdom
EAA/TW
Publisert 04.05.2019 09:51
Oppdatert 14.06.2019 09:07
Bergens Jæger- og Fiskerforenings ungdomsgruppe har den store gleden av å invitere alle medlemmer av BJF til fuglekassebygging 14. juni, på Kismul i klubbhuset. Varighet vil være fra 17:00 til 19:00.
Fuglekassebygging for barn og ungdom
Fuglekassesnekker Edwin deltar, gjør du?
​Bergens Jæger- og Fiskerforening ønsker å legge til rette for småfuglene i Rødlien, ved å lage til noen fuglekasser som skal settes opp i området. Derfor ønsker vi å invitere til dette arrangementet. Her vil det bli mulighet for alle som ønsker av de under 25 år til å lage sin egen fuglekasse, som skal settes ut i naturen i Rødlien.

Hva trenger du som ønsker å være med på dette, tenker du gjerne?
Du trenger ingen ting annet enn deg selv og en som kan frakte deg opp til klubbhuset og trygt hjem igjen. Vi vil stille med alt en trenger av planker, skruer, spiker, og ellers alt av verktøy. Kanskje dukker det opp en godbit på bordet også, hvem vet. Og selvfølgelig en kopp kaffe til de som måtte ønske det. Her kan det snakkes, utveksles erfaringer, gode historier og godt humør.

Ønsker du å være med på dette arrangementet så er det bare å komme med store og små. Her skal vi ha det kjekt og bygge hus til fuglene. Det er ingen påmelding til arrangementet, men det er supert om du melder fra om du kommer og eventuelt hvor mange dere er som kommer sammen. Men som sagt ingen nødvendighet. Her trengs ingen forkunnskap på noe, da vi vil være flere som kan bidra og hjelpe. 

KOM Å VÆR MED PÅ SETTE PREG PÅ NETTOPP DITT HUS, TIL FUGLENE I RØDLIEN. BYGGE EGEN FUGLEKASSE. DET BLIR DIPLOM TIL ALLE OPPMØTTE OG KANSKJE EN LITEN PREMIE DUKKER OPP. 

Ved spørsmål eller ønske om å fortelle at en kommer, ta kontakt med Erik Andre’ Algrøy. 
Mail: ea.algroy@gmail.com  
Mobil: 41079360- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.