Hjortejakt RAUDLIO 2018
Publisert 15.06.2018 14:02
Oppdatert 15.06.2018 14:46
Hjortejakt RAUDLIO 2018
Påmelding hjortejakt Raudlio

På grunn av flytting av hjemmeside osv med påfølgende mangler i informasjonsflyten, så har vi besluttet å flytte årets påmeldingsfrist fra 1 mai til        1 juli. Utover dette så er det ingen endringer i forhold til i fjor. Gjeldende krav for deltakelse i årets hjortejakt for Raudlio er spesifisert nedenfor.

 Alt du trenger å gjøre for å melde deg på er å sende en mail til hovedjaktleder Roar Carlsen på fiskogjakt@gmail.com med navn, tlf.nr og mailadresse så er du påmeldt.

Krav om tre organiserte dugnadsdager, unntatt fra dette er førstegangsjegere som har tatt / tar Jegerprøven hos BJF i 2018, og i tillegg: Betalt medlemskap BJF, innbetalt  deltageravgift kr 1500,-, dokumentert skyteprøve, og betalt jegeravgift til staten. All dokumentasjon fremlegges på hjortemøte ca 1 uke for jaktstart.

Har du ikke rukket å innfri dugnadskravet enda, så ta kontakt med Geir Gjelsvik på gjelsviken@hotmail.com for terrengdugnad eller jmonsen@online.no for hytte-naust dugnad så får du oppgaver å stelle med.

Vi regner ikke mer enn 4-5 timers organisert innsats pr dugnadsdag, så det bør være overkommelig for de fleste. Nå som det er lenge lyst kan dugnader utføres både på dag og kveld og i helger. Det vil være begrenset tilgang på dugnad i sommer pga ferieavvikling.  

Vi ser frem til å se deg delta på Hjortejakt i Raudlio 2018

Hilsen Roar Carlsen

Hovedjaktleder Raudlio

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
Gjensidige2019
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.