Hjortejakt på Kjeåsen (Eidfjord)
Jan Tore
Publisert 06.07.2018 13:25
Oppdatert 06.07.2018 13:27
Hjortejakt på Kjeåsen (Eidfjord)
Jakt på Kjeåsen

​For medlemmer av BJF har vi tilgjengelig terreng m/hus i/på Kjeåsen (Eidfjord) til årets hjortejakt. Følgende priser gjelder: Kolle m/ kalv kr 4000,-. Bukk kr 4000,- og 1,5 års dyr kr 2500,-. Huset har innlagt strøm og dekker de fleste sitt behov under jakta, men det understrekes betegnelse som "enkel standard". Rypejegere kan også benytte huset, så her blir det en koordinering etterhvert som påmeldinger strømmer på. Feltsenger kan medtas og benyttes innendørs, evnt telt & hengekøye ute for de som ønsker det. Det blir loddtrekning om mange viser interesse og melder seg på. PÅMELDING SENDES PER EPOST TIL: ebryn@broadpark.no snarest og SENEST 15. august 2018. NB! Det tas forbehold om hva som blir endelig tildeling av fellingsløyver.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.