Innlandsfiske
Publisert 04.01.2019 09:25
Oppdatert 04.01.2019 14:39
Våre tilbud
Innlandsfiske
God fangst i Raudlia

Innlandsfiske
Storrusen settes

​​

BjF disponerer eget fiskeområde i Raudlia. Fiskekort er tilgjengelig på inatur.no. Medlemmene disponerer også egen båt, og kan etter avtale låne koien som finnes i området.


Fiskevannene er Insta og Ysta Raudlivann. Her finnes gjedde, ørrett og røye. Foreningen driver i samarbeid med grunneiere rusefiske av gjedde. Terrenget har mange fine steder til overnatting i telt, lavvo eller annet. Vanlige regler for bålbrenning gjelder.


Foreningens nærmeste fiskevann, Kalandsvannet, er også Bergens største ferskvann.  Her finnes blandt annet røye, ørett og karpefisker.  Det utfiskes ca 1300 kg fisk hvert år med storruse for å unngå en for stor populasjon.  Fiskekort og båtleie fås hos grunneierene rundt vannet.  BjF har en båt til låns for medlemmene.  Det er også mulig å fiske med garn, men bare med garn utlånt fra grunneiere​.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.