Jaktterreng
Publisert 16.10.2017 19:24
Oppdatert 20.06.2018 11:48
Jaktterreng
​​RAUDLIO

Hytte

Koselig tømmerhytte med gass og ved. Ligger i naturskjønne omgivelser ca. 40 minutters gange fra veien, i Os kommune. Hyttetilbudet i Raudlio på Inatur.no er avsluttet. Hytten trenger oppgradering og blir ikke tilgjengelig på Inatur.no igjen.
Mer informasjon følger på BJF sine hjemmesider senere i år.

Småviltjakt

Skogsterreng med middels bestand av skogsfugl, hare og noe storfugl. Informasjon og kjøp av jaktkort på Inatur. Trykk her for mer informasjon og kjøp av jaktkort​.​

Hjortejakt
Mer informasjon om hjortejakten 2018 finnes her: Hjortejakt 2018​


KVAMSKOGEN

Småviltjakt (kun predatorjakt inneværende jaktår)
Det er ønskelig at det drives jakt på Kråkefugl, Mår, røyskatt og Rev i terrenget. Det kreves BJF sitt predator kort for å drive predatorjakt på Kvamskogen. Kortet er gratis, og deles ut til medlemmer. Kortet kan bestiles ved mail til jmonsen@online.no eller SMS til 411 60 368. 

Foreningen har ett terreng på Kvamskogen hvor medlemmer av BJF kan jakte rev, kråkefugl, mår og røyskatt. Terrenget ligger i Skeiskvanndalen, like etter Eikedalen, på nordsiden av veien. Jaktområdet er ca. 8.500 mål. Jakten vil være regulert og man vil ha en årlig vurdering om jakt på de enkelte artene skal være tilgjengelig. Foreningen har ett forvaltningsansvar og fremtidig jakt på rype og skogsfugl vil være avhengig av takseringsresultater.


KJEÅSEN I EIDFJORD

BJF har inngått avtale om jakt i nytt terreng i Eidfjord kommune som nå er tilgjengelig, kun for foreningens medlemmer.

Hjortejakt og småviltjakt på Kjeåsen i Eidfjord
Småviltjakt på 28 000 mål. Vi leier ut på ukesbasis, evt. langhelg fra torsdag til søndag. På småviltjakt kan det kun benyttes to gevær. Hund tillatt. Hus følger med. Trykk her for mer informasjon.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.