Jaktterreng
Publisert 16.10.2017 19:24
Oppdatert 27.01.2020 14:02
Jaktterreng
Jaktterreng
​​​​​RAUDLIO
 
Hytte
Koselig tømmerhytte med gass og ved. Ligger i naturskjønne omgivelser ca. 40 minutters gange fra veien, i Os kommune. Hyttetilbudet i Raudlio på Inatur.no er avsluttet.
 
Småviltjakt
​Skogsterreng med middels bestand av skogsfugl, hare og noe storfugl. Informasjon og kjøp av jaktkort på Inatur. Trykk her for mer informasjon og kjøp av jaktkort​.​
 
Hjortejakt
KVAMSKOGEN
 
Småviltjakt (kun hare- og predatorjakt inneværende jaktår)
Foreningen har terreng på Kvamskogen hvor det selges jaktkort for jakt på hare, medlemmer av BJF kan jakte rev, kråkefugl, mår og røyskatt. Terrenget ligger i Skeiskvanndalen, like etter Eikedalen, på nordsiden av veien. Jaktområdet er ca. 8.500 mål. Jakten vil være regulert og man vil ha en årlig vurdering om jakt på de enkelte artene skal være tilgjengelig. Foreningen har ett forvaltningsansvar og fremtidig jakt på rype og skogsfugl vil være avhengig av takseringsresultater. 

Det er ønskelig at det drives jakt på kråkefugl, mår, røyskatt og rev i terrenget. Det kreves BJF sitt predatorkort for å drive predatorjakt på Kvamskogen. Kortet er gratis, og deles ut til medlemmer. Kortet kan bestiles ved mail til jmonsen@online.no eller SMS til 411 60 368. 
 
KJEÅSEN I EIDFJORD

BJF har inngått avtale om jakt i nytt terreng i Eidfjord kommune som nå er tilgjengelig, kun for foreningens medlemmer, dette omfatter hjortejakt (se egen artikkel om dette) og småviltjakt på Kjeåsen i Eidfjord.
 
Småviltjakt på 28 000 mål.
Denne leier vi ut på dagsbasis for kr 200,- per person, eller ukesbasis for kr 1000,-, også pr person.
Hytte/hus kan også leies for kr 200,- per natt, evt. ukesleie for kr 1000,-. På småviltjakt kan det kun benyttes to gevær samtidig. Bruk av hund tillatt.
 
Angående hjortejakt på Kjeåsen, bes interesserte sende epost til Espen Brynildsen på ebryn@broadpark.no. Det blir rettferdig loddtrekning om flere melder seg.  Trykk her for mer informasjon.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.