Jaktterreng
Publisert 16.10.2017 19:24
Oppdatert 30.08.2018 22:36
Jaktterreng
Jaktterreng
​​​RAUDLIO
 
Hytte
 
Koselig tømmerhytte med gass og ved. Ligger i naturskjønne omgivelser ca. 40 minutters gange fra veien, i Os kommune. Hyttetilbudet i Raudlio på Inatur.no er avsluttet.
 
Småviltjakt
 
Skogsterreng med middels bestand av skogsfugl, hare og noe storfugl. Informasjon og kjøp av jaktkort på Inatur. Trykk her for mer informasjon og kjøp av jaktkort​.​
 
Hjortejakt
Mer informasjon om hjortejakten 2018 finnes her: Hjortejakt 2018​
KVAMSKOGEN
 
Småviltjakt (kun predatorjakt inneværende jaktår)
Det er ønskelig at det drives jakt på Kråkefugl, Mår, røyskatt og Rev i terrenget. Det kreves BJF sitt predator kort for å drive predatorjakt på Kvamskogen. Kortet er gratis, og deles ut til medlemmer. Kortet kan bestiles ved mail til jmonsen@online.no eller SMS til 411 60 368. 
Foreningen har terreng på Kvamskogen hvor medlemmer av BJF kan jakte rev, kråkefugl, mår og røyskatt. Terrenget ligger i Skeiskvanndalen, like etter Eikedalen, på nordsiden av veien. Jaktområdet er ca. 8.500 mål. Jakten vil være regulert og man vil ha en årlig vurdering om jakt på de enkelte artene skal være tilgjengelig. Foreningen har ett forvaltningsansvar og fremtidig jakt på rype og skogsfugl vil være avhengig av takseringsresultater.
 
KJEÅSEN I EIDFJORD
BJF har inngått avtale om jakt i nytt terreng i Eidfjord kommune som nå er tilgjengelig, kun for foreningens medlemmer, dette omfatter hjortejakt (se egen artikkel om dette) og småviltjakt på Kjeåsen i Eidfjord.
 
Småviltjakt på 28 000 mål.
Vi leier ut på ukesbasis for kr 1000,-.
Hytte/hus kan også leies for kr 1500,- per uke, evt. langhelg fra torsdag til søndag. På småviltjakt kan det kun benyttes to gevær samtidig. Bruk av hund tillatt.
 
Interesserte bes sende epost til Espen Brynildsen på ebryn@broadpark.no snarest og SENEST 5. september kl 22.00. Det blir rettferdig loddtrekning om flere melder seg.  Trykk her for mer informasjon.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.