Kismul stenges for ALL skyteaktivitet til og med 22 november
Publisert 06.11.2020 09:54
Oppdatert 23.11.2020 21:55
Kismul stenges for ALL skyteaktivitet til og med 22 november
Vi er dessverre nødt til å stenge Kismul for ALL skyteaktivitet til og med 22 november, for å følge de pålegg og anbefalinger fra kommune og regjering.

​​​Styret har i dag besluttet å stenge Kismul umiddelbart for all skyteaktivitet, pga utviklingen i Covid19 pandemien. Vi er nødt til å rette oss etter kommunens og regjeringens påbud og anbefalinger. Styrets vedtak er som følger: 

"Styret i BJF vil fra i dag 6 november 2020 til og med 22 november, stenge Kismul for ordinær trening, også trening for standplassledere. Det vil si at det ikke blir noe skyteaktivitet på Kismul. Vi er nødt til å etterleve de restriksjoner som Bergen Kommune har vedtatt i forbindelse med Covid 19. Og vi er nødt til å forholde oss til regjeringens oppfordring om å holde oss hjemme. 
Vi er også nødt til å avlyse alle kurs i foreningens regi. 
Disse tiltakene vil bli evaluert ved nye retningslinjer fra regjering/kommune"

Vi følger situasjonen fortløpende og vil komme tilbake med ny informasjon når vi har dette. 
- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.