Laksefiske i Gaula
Ivar Flygt
Publisert 03.01.2019 19:21
Oppdatert 04.05.2019 11:37
Laksefiske i Gaula
Idyll i Gaula
Velkommen til laksefiske i Gaula. BJF vil selge fiskekort i Gaula i Gaular kommune fra 10. juni på to soner, Solbakken og Bjørkeskogen.

​​​​​​​​​BJF har fått tak i et vald til medlemmene i Gaula I Gaular kommune.  Det er to soner, beliggende 2 km nedenfor Fossfossen som er vandringsstopp for laksen i Gaula.  Det går i snitt opp 3 - 4000 laks forbi telleren i osen hvert år, med unntak av fjoråret som var en uvanlig tørr sesong.  Strekket er velegnet for fiske både med fluestang og slukstang. BJF disponerer annenhver uke fra og med ​uke 24 til og med uke 36.  Valdet ligger på nordsiden av elven.  Det er også et gårdshus til leie med fire soverom noen meter fra elvekanten.


Valdet består av to soner, hver med to12-timerskort per døgn, altså totalt 4 kort per døgn.  Disse vil bli lagt ut for salg til medlemmene på nett.  Det vil muligens bli holdt tilbake et par helger for arrangementer i regi av BJFs ungdoms- og kvinneutvalg.  Vi kommer tilbake med informasjon om kortsalg og annet innen kort tid.


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.