Oppsummering av nyttårssmell på riflebanen
Publisert 05.01.2021 22:30
Oppdatert 05.01.2021 22:39
Oppsummering av nyttårssmell på riflebanen
Samling rundt kaffibålet
BJF arrangerte en uhøytidelig nyttårssmell for riflejegere lørdag 2 januar 2021


BJF avholdt en uformell nyttårssmell for riflejegere lørdag 2 januar. Konkurransen bestod av en komprimert jaktfelt-løype med kort skytetid på hvert hold. Det var fantastisk vintervær med sol og vindstille. Serveringen var begrenset til bålkaffi og antibac utendørs på grunn av smittevernshensyn og som dere ser på bildene holdt alle en god pipelengdes avstand.

Til sammen 24 skyttere stilte til dyst på kort varsel, det var nok mange som følte for å lufte kroppen litt etter julematen og nyttårsfeiringen. Resultatet er egentlig underordnet på en dag som var preget av lett stemning og kos i vintersola men vinner og jägermeister ble Jan Erik Rognaldsen, tett fulgt av Ronald Johannessen og Tore Rød på de neste plassene.

Arrangementsansvarlig Raymond Wilmann vil takke alle medhjelpere for god innsats og alle deltagere for god stemning. Dette må bli en tradisjon!

Resultatliste:
resultatliste nyttårssmell 2020.JPG


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.