STIAN HORNE, FORMANN BJF
Publisert 23.03.2021 15:04
Oppdatert 23.03.2021 15:05
STIAN HORNE, FORMANN BJF
Årsmelding 2020 Bergens Jæger & Fiskerforening

​​​

Kjære medlemmer i Bergens Jæger & Fiskerforening

 

Corona, Covid-19, nedstenging og karantene er vel ordene mange vil sitte igjen med etter året 2020. Og ja, det har vært et krevende år.

 

Men først og fremst vil jeg at vi skal huske 2020 som året der BJF økte medlemsmassen med 14% ! At vi har fått et aktivt jentemiljø i foreningen, og i 2020 fikk vi endelig toalettfasiliteter på Kismul.

 

Styret har hatt et krevende år, der vi la opp til mye aktivitet i BJF, og der vi gledet oss til å styrke medlemstilbudet til alle medlemmene våre.

I stedet har vi måtte følge med på stadig endrede smittevern krav og anbefalinger.

Utfordrende, men nødvendig.

En stor takk til alle medlemmene våre som har vist forståelse og tålmodighet.

 

2020 ble året der vi fikk toaletter på Kismul, en aldri så liten milepæl ! Det var en kronglete vei, men endelig er det på plass. Sammen med en ny og godkjent plan for bruk av området på Kismul, der bane for løpende elg og nytt klubbhus, og en 3 haglebane er med. Så det er framdrift på Kismul. Det er og levert inn tippemiddelsøknad på toalettbygget/løsningen. Takk til Jan som har drevet dette arbeidet framover.

 

Klubbhuset vårt er pusset opp, og det er kommet på plass toalett også der, og et flunkende nytt og funksjonelt kjøkken. En stor takk til alle som har bidratt til dette !

 

Vi dro i gang en stor satsning på å rekruttere jenter til BJF. Det har gitt fantastiske resultater med mange nye medlemmer og det vi nå kan si er et levende og godt jentemiljø i klubben. VI hadde en egen jente jaktdag i Rødlien med 20 jenter. Fantastisk gøy ! Tusen takk til Linn Vassbotn Haukeland for den enorme innsatsen du har lagt ned her.

 

Styret vedtok å selge eller bli kvitt fiskeskøyten MOT, pga av manglende aktivitet på å få båten i stand, og at det var store utgifter knyttet til denne. Salg viste seg å være umulig, så til slutt ble båten sendt til opphugging på Hanøytangen. En utgift for BJF, men den absolutt mest fornuftige og beste økonomiske løsningen.

 

Styret har og nedbetalt alle lån for BJF hadde i tilknytning til Kismul. Vi er opptatt av at vi skal ha en sunn og forutsigbar økonomi, så innfrielse av lån er et ledd i dette.

 

Det har og i 2020 blitt lagt ned en formidabel innsats i Rødlien, BJFs eget jaktterreng. Der har det blitt gjort solid dugnadsinnsats med rydding av stier, rydding av poster, og nye jakttårn og mange poster har fått tak og beskyttelse mot vestlandsvær. Ikke minst har BJF hytten fått nytt tak. Tusen takk for innsatsen Geir Gjelsvik og alle som har bidratt med dugnader der.

 

Det er gjennom 2020 utført mye vedlikehold på skytebanene på Kismul, voller er fikset på og fylt ut. Viktig arbeid som må gjøres.

 

BJF er og sterkt involvert i planleggingen av NM-Jaktfelt og elgbane 2022. Vi har mange personer i ledergruppen og planleggingen av dette NM på Ulven er godt i gang. Det er et spennende prosjekt jeg har stor tro på at vi skal markere oss godt i.

 

Styret har og engasjert Linn Vassbotn Haukeland for å styrke vår synlighet i sosiale medier, søke midler til foreningen, koordinere aktiviteter i BJF og styrke tilbudet til medlemmene våre. Dette er ment å være et selvfinansierende engasjement, noe det allerede er. Engasjementet er 25% stilling.

 

BJF er, til tross for Corona situasjonen, en forening der det nå er mye aktivitet og og vi har store planer for enda mer aktivitet i 2021. Jeg opplever en god stemning i foreningen og et stort ønske fra mange som vil engasjere seg i foreningen. Det gjør meg stolt og veldig glad !

Det er derfor jeg vil takke alle medlemmene våre for et fantastisk 2020, der dere har vist en ståpåvilje, engasjement og dugnadsinnsats jeg er umåtelig stolt av !

 

Jeg gleder meg til å fortsette med denne gløden og engasjementet inn i 2021 !

Tusen takk for et flott år tross alt alle sammen :)

 

Styreleder

Stian Horne​


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.