Skytekurs for riflejegere - oppsummering
Jørn Gjerde
Publisert 23.08.2020 21:43
Oppdatert 23.08.2020 21:55
Skytekurs for riflejegere - oppsummering
Et lite referat fra skytekurset torsdag 20 og fredag 21 august 2020

​​​Bergens Jæger og Fiskerforening arrangerte forrige uke et skytekurs for riflejegere som ville skaffe seg noen flere erfaringer og teste seg litt. Kurset gikk over to kvelder. Vi fikk raskt fylt opp deltagerlisten og tilsammen 12 personer var klare torsdag ettermiddag. Vi var ikke spesielt heldig med været. Tiuren på korthold fløy avgårde rett som det var i vindkastene og noen av reinsdyrene på det lengste holdet la seg demonstrativt ned og spilte død under de verste regnbygene.

Likevel sitter vi instruktørene igjen med inntrykket at dette var et vellykket kurs. Deltagerene fikk skyte stående, sittende, med tofot, med skytestokk og ellers litt valgfrie stillinger. Vi synes iallefall vi kunne se at alle sammen fikk fremgang og at de lærte noe. Tilbakemeldingene fra deltagerne var også gode, flere ville vite når vi kjørte kurset neste gang.

Vi satser på å repetere dette kurset. Om ikke det blir flere kurs i høst bør vi iallefall få kjørt noen kurs til vinteren og våren. Da håper vi at riflejegere i Bergensregionen er klare for å være med oss på et par morsomme og forhåpentligvis lærerike ettermiddager på skytebanen.

Alt i alt - to kjekke dager med kurs!
Hilsen instruktørgjengen, Ronald, Halil, Bjørn Erik og Jørn​


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.