Skytekurs for riflejegere!
Publisert 11.08.2020 09:38
Oppdatert 14.08.2020 10:33
Skytekurs for riflejegere!
To av instruktørene trener på bjørn
KURSET ER FULLTEGNET. Skytekurs over to kvelder for riflejegere. Skyting på varierte hold og fra ulike posisjoner.
Vi har nådd max antall deltagere på kurset og har allerede to på venteliste. Så vi kan dessverre ikke ta imot flere påmeldinger. Men basert på responsen kommer vi til å repetere kurset senere. Om ikke i høst så helt sikkert til vinteren. ​​​

BJF ønsker å invitere til skytekurs for riflejegere. Dette kurset er rettet mot jegere som ønsker å forbedre skyteteknikken sin. Det er altså ikke et grunnleggende kurs i våpenhåndtering og skyting. Vi ønsker å gå gjennom og øve på ulike teknikker for situasjoner vi kan oppleve under forskjellige typer riflejakt. Et viktig element i kurset vil være at vi etterpå forstår våre egne muligheter og begrensninger i ulike skuddsituasjoner. Vi skal trene stående, sittende, med skytestokk og med tofot.

Kurset går over to påfølgende kvelder. Første kveld blir det felles innskyting på 100m-banen før vi deler inn i to grupper. Den ene gruppen går ned på kortholdsbanen for å trene på stående og sittende skyting. Den andre gruppen blir på 100m hvor vi skal gå gjennom skyting med skytestokk og tofot/anlegg. Halvveis gjennom kvelden bytter gruppene slik at alle får gått gjennom alle øvelsene på en kveld. Neste kveld kjører vi gjennom de samme øvelsene. Hver gruppe vil få to instruktører med seg.

Det vil bli skyting mot ulike dyrefigurer på avstander fra 40 til 170m. Vi vil gå gjennom grunnleggende ballistikk og bruk av kikkertsikte på ulike avstander som del av instruksjonen til hver stasjon. Forvent å bruke 30-50 skudd per kveld. Vi selger god treningsammunisjon i 6,5x55, .308 og 30-06.

Kursdatoer:
Torsdag 20 august - 17:30-20:30
Fredag 21 august - 17:30-20:30

Det er plass til 12 deltagere på kurset. Påmelding etter først til mølla-prinsippet. Kursavgift er kr 600,- Kurset er selvsagt åpent for de som ikke er BJF-medlemmer men de må nok forvente litt godsinnet innmeldingsmas fra instruktørene ;-)

For påmelding;  kontakt Jørn Gjerde.
Epost: joern.gjerde@hotmail.com. Telefon 97104678.- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.