Statusoppdatering for Kismul
JFM/TW
Publisert 27.11.2019 12:46
Oppdatert 27.11.2019 13:11
BJF har nå mottatt fra Bergen kommune godkjent rammetillatelse for deler av de søknadene vi har arbeidet med. Det vil si at vi innen kort tid kan starte opp de arbeidene som er beskrevet i vedlagt PDF-dokument.
Statusoppdatering for Kismul
Dronefoto av 100m og kortholdsbane. Foto: Terje Wangsholm, NJFF-Hordaland.

​Angående toalettanlegg og kjellerklubbhus/garasje så gjenstår det noen avklaringer. Dette er utslippstillatelse og tilkoblinger for vann. Her skal vi ha befaringer med Kommunens fagavdeling for vann og avløp. Og da er det håp om at disse to brikkene og er på plass om kort tid. Styret vil så prioritere toalettfasilitetene som første byggetrinn.

Der er og vedlagt tegninger av riflehus med standplass for løpende elg og trapbane tre.  Når disse to banene er på plass har vi et anlegg som dekker alle NJFFs skyteaktiviteter og vi kan ta på oss større stevner. Dette være seg 100-skudds trapstevner, nordisk jaktskyting og løpende elg.

For styret

Jan F Monsen 

Rammetillatelse

Fasader, snitt hus for trapbane

Snitt og fasader

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.