Predatorjakt konkurranse
Publisert 16.10.2019 20:31
Oppdatert 03.06.2020 08:50
Predatorjakt konkurranse
Et lavterskel tilbud hvor vi ønsker å fremme jakt og jaktaktivitet med mulighet for alle til å vinne uansett hva og hvor mye som er levert inn

​​​​Nordhordaland JFL arrangerer Predatorkonkurranse i lagets regi og for lagets medlemmer. Dette skal være et lavterskel tilbud hvor vi ønsker å fremme jakt og jaktaktivitet, samt bidra til et positivt viltstell med fokus på våre predatorer. 

Vi setter opp en poengfordeling etter felt vilt hvor det tildeles fine premier til jegere som oppnår flest poeng. I tillegg er det utrekkspremiering for både deltagelse og innmeldt fangst. 

Her er det en mulighet for alle å delta og samtidig kunne nå i den fineste priemien i konkurransen. Poenglisten vil også bli meldt inn til Hordaland JFF hvor en deltar i konkurranse på fylkesnivå.

Registrering av fangst gjøres ved å poste bilde med dato på predatorkonkurranse gruppe på facebook. Gå inn på Nordhordland Jakt og Fiskelag og let opp privat gruppe for predatorjakt, søk deretter medlemsskap.

Registrering av viltet skal skje fortløpende, og ikke samlet mot slutten av jakten. Vi oppdaterer jevnlig jaktlisten med deltakere og oppnådd poengfordeling. 

Årets konkurranse gjelder frem til 15.april 2020 (ved avsluttet revejakt)

Vilt som inngår i konkurransen med poengfordeling:

10 poeng: Skjor, Nøtteskrike, Kråke

25 poeng: Ravn, Røyskatt

50 poeng: Mink, Mår, Rev

Husk å følge ordinære jakktider spesifisert for hver art. 

Premiering:

Ved slutten av jaktåret premieres 1. 2. og 3. plassen etter oppnådd poengfordeling. I tillegg vil den fineste premien trekkes på en av deltakere. Flere premier trekkes blandt innmeldt vilt. Så her er det en mulighet for alle uansett hva og hvor mye som er levert inn.  ​

Premiering sesongen 2020-21 oppdateres:

Foldekniv fra Jaktia Bergen Våpensøilen

Det er en lukket Facebook gruppe for oppfølging av konkurransen: Predatorjakt konkurranse​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.