Foredrag med John S. Opdahl
Publisert 20.12.2019 19:57
Oppdatert 20.12.2019 20:04
Foredrag med John S. Opdahl

​​​​

Åsane jff har gleden av å meddele at vi har invitert selveste jeger og fangstmann John S. Opdahl til Bergen 14. Januar. Foredraget finner sted på Thon Hotel Bergen Airport. Han skal fortelle oss om feller og fangst, samt lokking av gås, elg, hjort, rådyr, gaupe og rådyrkjedrepende rev.

John vil vise lysbildeforedrag etter gaupe, mår, oter og jerv i Bc Canada, og gaupe, prærieulv i Texas Panhandle. Han vil også lære vekk sine kunster i nyeste teknikker for hurtigfangst av mår og mink med Collapse a Cubby og Rts spenner for Aasebø og Conibear feller.

John har som eneste nordmann en «master i rovdyrfangst» fra furtakers of america. Han har også utgitt fagbladet Pelsjeger og vært fangstmann i 36 år. Han har tidligere samla fulle hus i norge og sverige ved foredrag so her er det viktig å være tidlig ute!

Det vil bli salg av diverse feller, luktestoff, lokkfløyter, bøker og bestselgeren Håndbok for en Pelsjeger, som no har passert 7000 solgte eksemplar, og andre varer fra Jakt og Fangstbua.

Pris:

 • 50kr for dem som har medlemskap i hvilken som helst norsk jeger og fiskerforening i Hordaland.
 • 100kr for dem som ikke er medlem.

   

  Forhåndsbetaling via vipps til 509110 (Åsane Jeger og fiskeforening)
 1. Trykk på foredrag med John S. Opdahl
 2. Velg medlem eller ikke medlem.
 3. Skriv Fult navn i kommentar på deltager

  Eventuelle overskudd fra dette foredraget vil gå til gratis intro feller og fellefangst for ungdom fra 14-18år. (Vi kommer tilbake med meir angående dette senere)

   

  Tirsdag 14 Januar 2020

  Kl 19:00 til ca 22:00 ved Thon Hotel Bergen Airport

  Kokstadvegen 3, 5257 kokstad

   

  Åsane jff vil med dette ønske alle våres medlemmer God jul og riktig godt nyttår​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.