Jegertrening
Publisert 09.03.2018 09:29
Oppdatert 07.05.2020 12:42

Hei Alle,

 

Viser til melding fra Miljødirektoratet av i dag.  https://www.miljodirektoratet.no/aktuelt/nyheter/2020/april-2020/skyteproven-fra-i-fjor-gjelder-ogsa-under-arets-jakt/

 

Miljødirektoratet vil åpne for at bestått skyteprøve fra forrige jaktår også vil gjelde for jaktåret 2020/2021.

Dette gjelder for jegere som har betalt jegeravgift og som har rapportert til Statistisk sentralbyrå at de har jaktet storvilt i jaktåret 2019/2020.

Alle som besto skyteprøven i fjor og har rapportert at de jaktet storvilt i forrige jaktår, får automatisk påført gyldig skyteprøve for inneværende år på sitt digitale jegeravgiftskort.

 

Jegere som ikke avla skyteprøve i fjor eller har behov for å avlegge skyteprøve med nytt/annet våpen må avlegge prøve på ordinær måte. Det samme gjelder nye jegere som skal jakte for første gang.

SJFNF/banegruppen planlegger nå gjennomføring og ber derfor samtlige i denne gruppen sende e-post til roger@aquafarm.no med frist senest 15 mai 2020. Henvendelser på SMS eller facebook blir ikke hensyntatt, dette for at det skal være mulig for oss å holde oversikt.

 

Så snart vi har oversikt over antall medlemmer som trenger skyteprøve i år vil vi komme tilbake med en ordning for praktisk gjennomføring.

Minner om at gjennomføring krever 2 kvelder pr medlem. (15/15+skyteprøve)   

 

Roger Thorsen

Baneleder SJFNF

M: +47 97 63 14 48

 - Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.