Pioner båt
Publisert 13.03.2018 04:21
Oppdatert 14.03.2018 01:01

​​​

Medlemmer av foreningen kan fiske gratis i Vigdarvatnet. Ta med medlemskortet som fiskekort. Denne avtalen gjelder på grunnlag av samarbeidet vi har med Vigdar grunneigaralag om å fiske opp røye. Det vil være mulighet å låne garn med små maskevidde, som er bereknet på småfisk.

​Vi har en selvlensende pioner 15 fot med 9,9 hk påhengs, 4 takt. Båten ligger ved Lid skole i Vigdarvatnet. Dersom du vil låne båten så må du ha båtførerbevis dersom du er født etter 1 januar 1980. Personer som låner båten er selv ansvarlig for å bruke redningsvest. Medlemmer som ønsker å låne båten, sender en sms dagen før de skal benytte båten, slik at vi slipper at det kommer medlemmer til tom «brygge» J Kontaktperson for båt er Roger Thorsen tlf 976 31 448

Parkering kan gjøres på Lid Skole.

Den som låner båten, må etterfylle med bensin etter bruk.  KUN Blyfri 95 oktan (pga 4-takt).

Dersom uhellet er ute og du skader båten under bruk, må en selv dekke egenandel, ref forsikring. Dersom skaden ikkje dekkes av forsikring, må en sjøl betale kostnadene for å få båten i drift igjen.

​​​
- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.