SAMARBEIDSAVTALE OM SKYTETILBOD
Publisert 15.04.2019 11:25
Oppdatert 15.04.2019 11:25
SAMARBEIDSAVTALE OM SKYTETILBOD
SAMARBEIDSAVTALE OM SKYTETILBOD Til informasjon, så har Sveio JFNF og Stord JFF inngått ein samarbeidsavtale. Dette på grunnlag av at Stord JFF har ein flott haglebane som vil bli opprusta no i vår, og Sveio JFNF har jaktfelt og jegertrening. Med dette samarbeidet, så innebærer det at medlemmer av Sveio JFNF kan kjøre til Isdal (Sagvåg) og skyte på haglebanen til medlemspris. https://www.njff.no/fylkeslag/hordaland/lokallag/stord/Sider/LEIRDUEBANA.aspx?menuid=9 Så kan Stord JFF medlemmer kjøre til Førde og skyte på jaktfelt trening og jegertrening til medlemspris. https://www.njff.no/fylkeslag/hordaland/lokallag/sveio/Sider/Skyting.aspx Me håpar at du som medlem vil nytta deg av dette tilbodet! Vedlagt ligge bilde av standplass på skytebanen i Sveio og haglebanen på Stord. Styra i Sveio JFNF & Stord JFF

​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.