Skyting
Publisert 07.02.2016 21:57
Oppdatert 03.08.2020 11:43


​Hei alle, 

Me holder åpent på skytebanen på torsdager ifra kl 18 i august, for trening og oppskyting.

Mvh

Vidar Høyland

 

For de av dere som har meldt inn behov for oppskyting i år og ikke fått gjennomført enda så kan skyteprøve nå gjøres under ordinær trening.

 Vi ønsker alle velkomne, selv om oppskyting ikke er påkrevd i år så setter nok både hjort og rådyr pris på at dere tar dere noen treningsrunder før jakta starter 😊

Pris er 50 kr pr gang eller 350kr for oppskyting og ubegrenset skyting iløpet av sesongen. 

Dersom du ikkje ønsker å skyte opp, så sette me stor pris på om du vil støtte foreningen med 350kr. Da dette er vår hoved inntekt, som gjør at me kan utvide tilbudet til medlemmene. Forhåpentligvis vil kanskje elektronikken på 300m banen være oppe å gå iløpet av sesongen.

Me oppfordrer til å betale med Vipps nr 512642

Roger Thorsen

Baneleder SJFNF

M: +47 97 63 14 48

Mvh

Vidar Høyland

 


Skytebanen åpner nå for egentrening for de med godkjent standplassleder kurs gjennomført hos SJFNF. Vi følger fastlagt bestemmelse og all aktivitet skal meldes inn til Baneleder, brudd på bestemmelsen vil medføre utestengelse fra egentrening.

 

Vi oppfordrer våre standplassledere til å legge ut en mld på Facebook sidene slik at de av våre medlemmer som ikke har godkjent kurs får mulighet til å bli med. Vi forutsetter dog at en overholder retningslinjene fra myndighetene med minimum 2 meters avstand og maks 5 stk samtidig. SJFNF kjøper inn Antibac og forutsetter at alle tar felles ansvar og vasker over utstyr slik som knapper på monitorer etc. etter bruk.

 

Vi ber alle medlemmer følge med på Facebook siden og avtale direkte med den enkelte standplass leder.

 

Jeg gjør oppmerksom på at dette ikke betyr at baneanlegget er offisielt åpnet, treningene som blir gjennomført er ikke terminfestet og vil derfor heller ikke være tellende som obligatoriske treningsskudd. Her avventer vi fremdeles retningslinjer fra MD/NJFF.​

 
Husk me ønsker helst betaling med kort og vipps. Dette for å gjøre det enklest for oss alle :-)​ 


Det vil fra ddt kun være godkjente standplassledere eller personer i følge med godkjent standplass leder som vil ha adgang til egentrening.

- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.