Skyting
Publisert 07.02.2016 21:57
Oppdatert 08.05.2020 21:28

Hei.

Er ett spesielt år dette men vi kjører standard priser men inkluderer egentrening i storviltprøve prisen for medlemmer.

 

- 350 kr for medlem inkl. fritt antall terminfestet/egentrening med godkjent standplassleder og storviltprøve

- 650 kr for ikke medlem inkl. terminfestet trening og oppskyting.

 

-  Egentrening medlem 50 kr

-  Egentrening ikke medlem 150 kr.

 

Minner om att all skyting på anlegget krever tilstedeværelse og oppsyn av en person med godkjent standplassleder kurs gjennomført hos SJFNF.

Medlemmer som ønsker dette kurset bes ta kontakt med Roger på roger@aquafarm.no for påmelding. Dato for kurs blir satt når det er tilstrekkelig antall påmeldte.

 

Roger Thorsen

Baneleder SJFNF

M: +47 97 63 14 48​


Skytebanen åpner nå for egentrening for de med godkjent standplassleder kurs gjennomført hos SJFNF. Vi følger fastlagt bestemmelse og all aktivitet skal meldes inn til Baneleder, brudd på bestemmelsen vil medføre utestengelse fra egentrening.

 

Vi oppfordrer våre standplassledere til å legge ut en mld på Facebook sidene slik at de av våre medlemmer som ikke har godkjent kurs får mulighet til å bli med. Vi forutsetter dog at en overholder retningslinjene fra myndighetene med minimum 2 meters avstand og maks 5 stk samtidig. SJFNF kjøper inn Antibac og forutsetter at alle tar felles ansvar og vasker over utstyr slik som knapper på monitorer etc. etter bruk.

 

Vi ber alle medlemmer følge med på Facebook siden og avtale direkte med den enkelte standplass leder.

 

Jeg gjør oppmerksom på at dette ikke betyr at baneanlegget er offisielt åpnet, treningene som blir gjennomført er ikke terminfestet og vil derfor heller ikke være tellende som obligatoriske treningsskudd. Her avventer vi fremdeles retningslinjer fra MD/NJFF.​

 
Husk me ønsker helst betaling med kort og vipps. Dette for å gjøre det enklest for oss alle :-)​ 


Det vil fra ddt kun være godkjente standplassledere eller personer i følge med godkjent standplass leder som vil ha adgang til egentrening.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.