Storviltprøven 2020
Publisert 27.03.2020 19:40
Oppdatert 27.03.2020 19:40
Storviltprøven 2020

​​Hei alle.
Det har siste tiden kommet inn mye spørsmål rundt storvilt prøven og trening på banen. Normalt åpner vi som kjent første torsdag etter påske, slik det nå ser ut vil det ikke bli slik i år og vil med denne meldingen prøve å skal litt klarhet i hvordan vi som forening forholder oss til dette. I tråd med myndighetenes anbefaling holder vi stengt inntil 13 april eller til ny informasjon foreligger, gjør oppmerksom på at stenging av skytebanen også kan bli utvidet i tid.
Vi har pt. ikke fått klarhet i hvordan storviltprøven skal gjennomføres i år. Reglene er slik at det kun er ved terminfestet trening samt approberte jaktfeltstevner en kan få godkjent treningsskudd og få avlagt skyteprøven. NJFF sentralt er i dialog med Miljødirektoratet for å arbeide frem en løsning for gjennomføring av storviltprøven for jaktåret 2020. Frem til en løsning og formell godkjenning av en alternativ gjennomføring foreligger eller det blir endringer i myndighetenes anbefaling ad smittespredning holdes skytebanen stengt.
Regner med Miljødirektoratet og NJFF kommer frem til en snarlig og minnelig løsning og vi som forening skal være fleksible for å gjennomføre dette på en så god måte som mulig for våre medlemmer. Så snart det foreligger ny informasjon fra NJFF vil vi sende ut til alle medlemmer på e-post samt publisere på nettsiden og Facebook

Dersom spørsmål kan jeg kontaktes på e-post eller telefon.

Mvh

Roger Thorsen
Baneleder SJFNF
M: 976 31 448

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.