Vi åpner nå banen på torsdager ifra kl 18, i Juni
Publisert 25.05.2020 10:58
Oppdatert 25.05.2020 10:58
Vi åpner nå banen på torsdager ifra kl 18, i Juni

​Hei alle, 

Vi åpner nå banen på torsdager ifra kl 18, i Juni dog med begrensing på 5 stk + standplassledere inne på 100 standplass om gangen. Registrering av skyttere blir enten på 200m standplass eller i sekretariatet/brakkene. Dersom det blir mye skyttere må en etter registrering enten vente ute eller i bilene til en blir ropt opp, samme måte som vi gjør på en jaktfelt for de som har vært med på det. 

For de av dere som har meldt inn behov for oppskyting i år og ikke fått gjennomført enda så kan skyteprøve nå gjøres under ordinær trening.

 Vi ønsker alle velkomne, selv om oppskyting ikke er påkrevd i år så setter nok både hjort og rådyr pris på at dere tar dere noen treningsrunder før jakta starter 😊

Pris er 50 kr pr gang eller 350kr for oppskyting og ubegrenset skyting iløpet av sesongen. 

Dersom du ikkje ønsker å skyte opp, så sette me stor pris på om du vil støtte foreningen med 350kr. Da dette er vår hoved inntekt, som gjør at me kan utvide tilbudet til medlemmene. Forhåpentligvis vil kanskje elektronikken på 300m banen være oppe å gå iløpet av sesongen.

Me oppfordrer til å betale med Vipps nr 512642

Roger Thorsen

Baneleder SJFNF

M: +47 97 63 14 48

Mvh

Vidar Høyland

 


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.