Aktivitetshelg for jenter 11. og 12. august
Rita, Turid, Åsa
Publisert 26.06.2018 11:53
Oppdatert 29.08.2018 09:42
Aktivitetshelg for jenter 11. og 12. august
Fra samlingen i 2017. Foto: Ragnhild Elin Aas
Kvinneutvalget i Surnadal jeger og fiskerforening, sammen med kvinneutvalget i fylkeslaget, inviterer til aktivitetshelg for jenter i Møre og Romsdal 11.- 12.august 2018. Tilsvarende helg ble gjennomført med stor suksess i fjor og nå håper vi på minst like god oppslutning.

​​​​​

Vi hadde så trivelig en tur i fjor og likte oss så godt i området vi besøkte, at vi bare snur vi på flisa og tenker enkelt: vi går samme turen, bare motsatt vei. 

Samlinga starter kl. 12.00 lørdag 11.august med oppmøte ved Felleskjøpet på Halsa. Vi skal til fjells og utfolde oss på satsingsområdet i år: friluftsliv og fiske.

Som i fjor er Jutulbu målet for overnatting, en av de selvbetjente DNT-hyttene på Fjordruta. Er vi 10 eller flere får vi medlemspris på overnatting.

Vi passerer flere fiskevann på vei opp, der både mark- og slukfiske er aktuelt. Fiskekort: kr. 50,- pr døgn, Blåfjellakortet, kjøpes på inatur.no

Felles middag og bålkos ved Jutulbu utover kvelden.

Etter ei god natt på fjellet rusler vi ned samme vegen som vi kom opp, tilbake til Halsa. Vi kjører derfra til Bæverdalen pistoklubb sin bane i Bæverfjord, der vi koser oss utover ettermiddagen med ei økt med leirdueskyting og et måltid i lag før vi tar farvel for denne gang.

 

Høres dette trivelig ut? Da vil vi veldig gjerne at du melder deg på og tar turen til oss.

Vi tenker at vi tar en deltakeravgift på kr.400,- for medlemmer, 600,- for andre som har lyst til å bli med. Deltakeravgifta skal dekke overnatting og fellesmåltid på Jutulbu, utgifter til ammunisjon og bevertning.

Utstyr du trenger: turoppakning, fiskeutstyr og gode fjellsko, tørrmat (2 måltider lørdag, frokost søndag).

Lurer du på noe? Ta kontakt på facebook, send epost til fylkeslaget m.romsdal@njff.no eller ring Turid.

 

KJEM DU?

 

Hilsen arbeidsutvalget i Surnadal JFF – Kvinner​: Rita, Anne Lise, Kjersti, Tove og Turid (tlf. 97542287) og kvinneutvalget i NJFF Møre og Romsdal ved Turid, Ruth Hege og Gunn Elene.


- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.