Ansatte
Publisert 08.02.2016 17:05
Oppdatert 26.03.2021 12:58
NJFF Møre og Romsdal består i dag av to ansatte, fylkessekretær og friluftsveileder. Her vil du finne informasjon om de ansatte.

​​​​​​​​​Fylkesskretær

Ny fylkessekretær ansettes i løpet av våren 2021. I mellomtiden vil rollen ivaretas av nestleder i fylkesstyret, Monica Malmedal, samt Kjell Ove Våg. Vi skal prøve ivareta fylkessekretæren sine oppgaver på best mulig måte frem til ny FS er på plass, men ber om forståelse for begrensede ressurser i overgangsperioden

 For å kontakte Monica kan du:

- ringe: 90 95 90 15

- sende e-post: m.romsdal@njff.no

Friluftsveileder

Håvard Wiggen​ har vært ansatt som friluftsveileder i NJFF Møre og Romsdal sinden 2015. Han er utdannet ved Høgskolen i Telemark, avd Bø, med en bachelorgrad i Natur og Friluftsliv, et årsstudium i Jakt, jaktorganisering og jaktguiding og en mastergrad i Anvendt Økologi fra Høgskolen i Hedmark, avd Evenstad. Håvard har bred erfaring innen jakt og fiske både i Norge og i en del andre land. Han bor i Molde sammen med sin kone, to døtre og en engelsksetter. For å komme i kontakt med Håvard kan du:

- ringe: 930 66 912

- sende e-post: havard.wiggen@njff.no

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.