Ansatte
Publisert 08.02.2016 17:05
Oppdatert 08.11.2016 11:34
NJFF Møre og Romsdal består i dag av to ansatte, fylkessekretær og friluftsveileder. Her vil du finne informasjon om de ansatte.

​​​​​​​​Fylkesskretær

Åsa Fredly har siden desember 2008 vært ansatt i NJFF Møre og Romsdal. Fram til mars 2013 var hun ansatt som undervisningsleder, men har fra dette tidspunktet vært ansatt som fylkessekretær i fylkeslaget. Åsa er utdannet naturforvalter fra Norges miljø- og biovitenskapelige univeristet (NMBU) på Ås (tidligere UMB), med mastergrad innenfor vilt- og fiskeforvaltning. Hun bor sammen med familien, samboer og tre barn, på Averøya. Vil du ta kontakt med Åsa kan du:

- ringe: 92 42 62 93

- sende e-post: m.romsdal@njff.no

Friluftsveileder

Håvard Wiggen​ er nyansatt som friluftsveileder i NJFF Møre og Romsdal. Han er utdannet ved Høgskolen i Telemark, avd Bø, med en bachelorgrad i Natur og Friluftsliv, et årsstudium i Jakt, jaktorganisering og jaktguiding og en mastergrad i Anvendt Økologi fra Høgskolen i Hedmark, avd Evenstad. I tillegg har han tatt pedagogikk ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Håvard har bred erfaring innen jakt og fiske både i Norge og i en del andre land. Han bor i Molde sammen med sin kone, deres datter og to engelsksettere. For å komme i kontakt med Håvard kan du:

- ringe: 930 66 912

- sende e-post: havard.wiggen@njff.no

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.