Årsmøte 2021
Publisert 21.03.2021 20:11
Oppdatert 21.03.2021 20:41
Årsmøte 2021
NJFF Møre og Romsdal gjennomfører sitt årsmøte digitalt torsdag 25. mars. Innkalling og møtedokumenter er sendt til alle lokalforeninger.

​​Her er Årsmelding 2020 med styrets beretning, medlemsstatus og årsmøtesaker for 2021.

Årsmelding 2020.pdf

Pga. korona vil også i år årsmøtet bli gjennomført digitalt. I tillegg til vanlige årsmøtesaker vil Alf Erik Røyrvik fra Forbundsstyret og NJFF Sogn og Fjordane delta og holde et årsmøteforedrag for delegater og observatører. 

​Et digitalt årsmøte legger spesielle føringer for gjennomføringen. VI ber alle delegater om å møte godt forberedt. Forslag til nye vedtak, forslag til andre personer til valg, og evt. andre innspill bes sendes inn til fylkesstyret innen dagen før gjennomføring slik at selve årsmøtet kan gli så lett som mulig. Det er som vanlig lov til å debattere og komme med endringsforslag også på selve årsmøtet, men vi håper at det meste skal være innsendt på forhånd.


Vel møtt!


- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.